The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για τον αγώνα Τσέλσι – Τότεναμ 1/05/2016

Челси-Тоттенхэм-02.04

Κυριακή, 1 Μαΐου του 2016, Λονδίνο, «Στάμφορντ Μπριτζ», 22:00 (UTC/GMT +2), αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, 36η αγωνιστική.

Αποδόσεις: νίκη της Τσέλσι – 2,75, ισοπαλία – 3,60, νίκη της Τότεναμ – 2,40

Τσέλσι

Την αγωνιστική θα ολοκληρώσει το πρωτευουσιάνικο ντέρμπι, στο οποίο η γηπεδούχος ομάδα έρχεται χωρίς καθόλου ευκαιρίες για το φθινόπωρο με Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά με τον Eden Hazard, που ζωντάνεψε ξαφνικά. Στις 23 Απριλίου ο Βέλγος απρόσμενα για όλους χτύπησε εκτός έδρας το διπλό στην εστία την Μπόρνμουθ και οι ακριβείς βολές του Pedro Rodriguez και του Willian βοήθησαν να φέρουν την υπόθεση στη μεγάλη νίκη – 1:4.

Η Τσέλσι δεν είναι ίδια πτητική ουσία, όπως με το Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και με το Guus Hiddink η κατάσταση δεν είναι ιδανική τα τελευταία χρόνια. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» οι «συνταξιούχοι» δεν ευχαριστούσαν τον τοπικό κοινό με νίκες από τον Φεβρουάριο (2 ισοπαλίες και 2 ήττες). Μια-δυο εβδομάδες πριν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε εδώ με μεγάλο σκορ (0:3).

Τότεναμ

Μόνο οι νίκες στους υπόλοιπους τρεις γύρους θα βοηθήσουν τη Τότεναμ να αντέξει τον αγώνα για τον τίτλο, καθώς και τα λάθη της Λέστερ, στην οποία κάθε νίκη εγγυάται τον τίτλο. Ωστόσο, και χωρίς αυτό, σε περίπτωση ισοπαλίας των «σπιρουνιών» στο εγγύς γύρο, οι «αλεπούδες» θα γιορτάσουν την κατάκτηση του «χρυσού» πρόωρα.

Οι πιθανότητες της ομάδας έπεσαν σχεδόν στο μηδέν σύμφωνα με τα αποτελέσματα του προηγούμενου γύρου. Εκεί δέχτηκε την Γουέστ Μπρόμοβιτς εντός έδρας, την πολιορκούσε ενεργά πριν το διάλειμμα, και έβαλε ένα γκολ. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα «κοτσύφια» διακρίθηκαν με γκολ, όμως οι παίκτες της Τότεναμ απέτυχαν να ανταποκριθούν – 1:1. Εκτός έδρας η ομάδα του Mauricio Pochettino κέρδισε μόνο 2 από τα 6 τελευταία παιχνίδια.

Πρόβλεψη: Τσέλσι – Τότεναμ

Επειδή η Τσέλσι δεν έχει τι να χάσει, όμως πρέπει να τελειώσει τη σεζόν όμορφα, η προτεραιότητα των παικτών του Guus Hiddink θα είναι επίθεση. Η Τότεναμ επίσης δεν έχει επιλογή: πρέπει να σκοράρει για να κερδίσει και να κρατήσει το σασπένς, αφού η Λέστερ παίζει εκτός έδρας στο «Ολντ Τράφορντ».

Δημοφιλές στοίχημα είναι: όβερ 2,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *