The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1/05/2016

МЮ-Лестер-01.04

Η ανακοίνωση και η πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ. Κυριακή, 1 Μαΐου του 2016, Μάντσεστερ, «Old Trafford», 16:05 (UTC/GMT +2), αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, 36η αγωνιστική.

Αποδόσεις: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 2,10, ισοπαλία – 3,50, νίκη της Λέστερ – 3,40

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον αγώνα για τον τίτλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συμμετέχει, αλλά έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τον αγώνα για το «χρυσό» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η ίδια η Μάντσεστερ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα: στις 4 εναπομείναντα παιχνίδια θα πρέπει να μειωθεί 5-ποντο κενό από την Άρσεναλ ή Μάντσεστερ Σίτι για να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά την εκτενή κριτική του έργου του Louis van Gala, υπό την ηγεσία του, η ομάδα φαίνεται εξαιρετική στην άμυνα εντός έδρας της: διαφορά τερμάτων 23-7, σημείωσε 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αυτό είναι ένας από τους καλύτερους δείκτες στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας. Επιπλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τις τέσσερις προηγούμενες επίσημες συναντήσεις.

Λέστερ

Μετά το λάθος με τη Τότεναμ η Λέστερ αύξησε το προβάδισμά της από το μοναδικό ανταγωνιστή έως 7 μονάδες. 3 γύρους πριν την ολοκλήρωση αυτή η απόσταση φαίνεται αμείωτη για τα «σπιρούνια». Μια εβδομάδα νωρίτερα, χωρίς το Jamie Vardy, ο οποίος έχει αποκλειστεί και για τη 36η αγωνιστική, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι τακτοποίησε εντός έδρας τη Σουόνσι (4:0).

Οι «αλεπούδες», στο πλαίσιο του επικείμενου ταξίδι στο «Ολντ Τράφορντ», προκαλούν ενδιαφέρον με τα στατιστικά τους: 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες – ακριβώς το ίδιο με το κοντινότερο αντίπαλο εντός έδρας. Αλήθεια είναι ότι σκόραραν και έχαναν οι παίκτες της Λέστερ πιο συχνά (31-16).

Πρόβλεψη: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ

Η θέληση της Λέστερ είναι μεγάλη, αλλά όχι απεριόριστη. Η επιμονή υπάρχει και στις δύο ομάδες, ωστόσο εντός έδρας το πλεονέκτημα λαμβάνει το φαβορί.

Δημοφιλές στοίχημα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *