The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για τον αγώνα Άρσεναλ – Νόριτς 30/04/2016

Арсенал-Норвич-30.04

Στις 30 Απριλίου στο γήπεδο «Emirates» στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την ποδοσφαιρική ομάδα της Νόργουιτς. Πόσο σίγουρη θα είναι η νίκη των «κανονιέρηδων»;

Άρσεναλ

Τα πουλάκια του Αρσέν Βενγκέρ πριν από αυτόν τον αγώνα κατέχουν τη «νόμιμη» 4η θέση και έχουν 64 πόντους. Ακριβώς το ίδιο έχει και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Να υπενθυμίσω ότι η 4η θέση, αν και δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, αλλά γι’ αυτό είναι απαραίτητο η ομάδα να περάσει τα προκριματικά.

Σε πέντε προηγούμενους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος οι «κανονιέρηδες» δεν έχασαν ούτε μία φορά, όμως ήταν μόνο δύο νίκες. Σε τρεις περιπτώσεις η ομάδα έπαιξε ισοπαλία. Ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα ήταν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ. Παρά το συντριπτικό πλεονέκτημα όσο στην κατοχή της μπάλας, τόσο και στα σουτ στο τέρμα, η Άρσεναλ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα με την άμυνα των «μαύρων γάτων». Ως αποτέλεσμα το σκορ 0:0.

Στο προαναφερόμενο μέρος του πρωταθλήματος οι «κανονιέρηδες» 10 φορές χτύπησαν την εστία των αντιπάλων, δεχόμενοι μόνο τέσσερις φορές στη δική τους εστία. Μόνο σ’ ένα ματς η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, και στο μηδέν έπαιξε τρεις φορές. Οι κορυφαίοι σκόρερ της Άρσεναλ είναι η Olivier Giroud και ο Αλέξης Σαντσες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην εγχώρια σκηνή στους τελευταίους 5 αγώνες σε διάφορα τουρνουά οι παίκτες του Βενγκέρ σημείωσαν 2 νίκες, εκτός από τις οποίες υπήρχαν 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Νόριτς

Τα «καναρίνια» έπαιξε μόνο 34 παιχνίδια, μετά τα οποία με 31 πόντους κατέλαβαν τη 18η θέση. Ακριβώς το ίδιο αριθμό πόντων έχει η Sunderland και ένα πόντο λιγότερο η Νιουκάστλ. Σε γενικές γραμμές η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται για την επιβίωση, αφού είναι μία από τους υποψηφίους για το υποβιβασμό από το πρωτάθλημα.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Αγγλίας οι παίκτες του Alex Neil σημείωσαν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στον προηγούμενο γύρο έπαιζαν εκτός έδρας με τη Σάντερλαντ και έχασαν από τον άμεσο ανταγωνιστή στον αγώνα για την επιβίωση με μεγάλο σκορ 0:3.

Η αποτελεσματικότητα της Νόριτς σ’ αυτή την περίοδο ήταν ως εξής: 4 γκολ που έβαλαν εναντίον στα 6 που έφαγαν. Στις προηγούμενες δύο αγώνες η ομάδα δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στη σύνθεσή της είναι ο Mbokani και Redmond, στο λογαριασμό των οποίων είναι 5 γκολ.

Άρσεναλ – Νόριτς: στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων

Το πλεονέκτημα στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των αντιπάλων είναι στην πλευρά του συλλόγου του Λονδίνου, ο οποίος κέρδισε τρεις φορές. Επιπλέον, οι ομάδες έπαιξαν μία φορά ισοπαλία (1ος γύρος του τρέχοντος πρωταθλήματος) και μία φορά νίκησε η Νόριτς.

Στοιχήματα των bookmakers

Αρκετά αναμενόμενο ότι ως φαβορί οι bookmakers βλέπουν τους γηπεδούχους του αγώνα. Στη νίκη της Άρσεναλ προτείνουν να στοιχηματίσετε με απόδοση 1,22, ενώ η επιτυχία της Norwich υπολογίζεται ως 13,00. Δεν υπάρχει αμφιβολία στους bookies ότι το παιχνίδι θα φέρει πολλά γκολ. Όβερ 2,5 προσφέρεται για στοίχημα με απόδοση 1,44.

Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά κίνητρα. Η Άρσεναλ πρέπει να μπει στην πρώτη τριάδα, και η φιλοξενούμενη δεν μπορεί να μπει στην τριάδα από κάτω. Αλλά στο σχήμα των γηπεδούχων παίζουν πολύ καλοί παίκτες, οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν τον αγώνα υπέρ αυτών. Πιστεύω ότι οι «κανονιέρηδες» θα επικρατήσουν με αυτοπεποίθηση.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι Άρσεναλ – Νόριτς: «Η νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1,5.»


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *