The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Σερβία: προγνωστικά για στοίχημα

Португалия-Сербия-14.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Σε αρκετούς προκριματικούς ομίλους για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 όλα θα κριθούν στον τελευταίο γύρο, αυτό θα συμβεί και στο κουιντέτο Α, όπου θα αγωνιστούν Πορτογαλία και Σερβία, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων ετοίμασαν οι αναλυτές του πόρου μας.

Οι Πορτογάλοι παίζουν πάντα για να κερδίσουν

Η εθνική Πορτογαλίας προβλεπόμενα αγωνίζεται για την πρώτη θέση στον όμιλο και είναι ηγέτης, αλλά μπροστά από τους Σέρβους μόνο σε διαφορά τερμάτων. Στο τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα δεν μπόρεσε να νικήσει την Ιρλανδία, σημειώνοντας 0:0, καθώς ο Πέπε έλαβε κόκκινη κάρτα, γι’ αυτό θα χάσει την επερχόμενη μάχη. Επειδή εδώ παίζει το αστέρι όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η ομάδα στο σύνολό της είναι ισχυρότερη από αυτή του αντιπάλου, κανείς δεν θα παίξει για να διατηρήσει το απαιτούμενο σκορ, γιατί μπορεί πανεύκολα να δεχτεί ένα αδέσποτο γκολ στο τέλος της συνάντησης.

Οι Σέρβοι αντιμετωπίζουν ένα δύσκολο έργο

Για τους Σέρβους αυτή η επιλογή είναι επιτυχημένη, η ομάδα επιβάλλει αγώνα στους τρομερούς Πορτογάλους, δεν υπήρξαν προβλήματα να προσπεράσει το Λουξεμβούργο, το Αζερμπαϊτζάν και την Ιρλανδία. Καθώς η ομάδα έχασε τον τελευταίο γύρο, είχε φιλικό με το Κατάρ, όπου σημείωσε νίκη με 4-0. Οι Πορτογάλοι είναι πολύ τρομακτικοί, αν και δεν είναι καθόλου αναμάρτητοι, οι Σέρβοι πρέπει να βγάλουν το μέγιστο από τις ευκαιρίες τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι αντίπαλοι ανταλλάσσουν τακτικά γκολ και πιο συχνά κερδίζουν οι Πορτογάλοι. Στον πρώτο γύρο, ο Κριστιάνο και η παρέα του προηγήθηκαν με σκορ 2:0 μετά το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κράτησαν το πλεονέκτημα, παίζοντας 0:0.

Πρόβλεψη

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η Πορτογαλία θα κρατήσει την πρώτη θέση, γιατί η ομάδα θα αρκεστεί ακόμη και στην ισοπαλία εντός έδρας. Αν και έχοντας τέτοιους παίκτες, είναι έγκλημα να παίξει για ισοπαλία, επιπλέον, οι περισσότεροι παίζουν με το μάτι στην επίθεση. Αν και οι Σέρβοι είναι αουτσάιντερ, δεν έχουν τίποτα να χάσουν, δεν θα πέσουν πιο κάτω από τη δεύτερη θέση, οπότε μπορούν να ρισκάρουν. Περιμένουμε αποτελεσματική μάχη από τους αντιπάλους και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *