The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Νιγηρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Нигерия-17.11

Διεθνή φιλικά
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022, 8:45 μ.μ.
Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Όλοι μετράνε ημέρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι ομάδες παίζουν ακόμα φιλικά πριν από τη σημαντική διοργάνωση. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα εθνικών Πορτογαλίας και Νιγηρίας.
Οι Πορτογάλοι είναι έτοιμοι να παλέψουν για το τρόπαιο
Σύντομα θα δούμε την Εθνική Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου η ομάδα θα αγωνιστεί στον όμιλο Η, με αντιπάλους όπως: Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότιος Κορέα. Η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα, στον τελευταίο γύρο έχασε την πρώτη θέση αφήνοντας τους Σέρβους να περάσουν μπροστά. Ήδη στα πλέι οφ οι Πορτογάλοι κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επιθυμητή διοργάνωση, επικρατώντας της Τουρκίας με σκορ 3:1 και της Βόρειας Μακεδονίας – 2:0. Λόγω πρόσφατων συνεντεύξεων με τον Ρονάλντο, ενδέχεται να υπάρξουν διαφωνίες στην ομάδα.
Η Νιγηρία είναι ένας εξαιρετικός εταίρος για τα sparring
Η Εθνική Νιγηρίας δεν βρίσκεται σε συναρπαστική προσμονή πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, καθώς η ομάδα δεν προκρίθηκε σε αυτό. Οι Super Eagles κέρδισαν τον όμιλό τους στα προκριματικά και στη συνέχεια απέτυχαν να προκριθούν στα πλέι οφ λόγω Γκάνας – 0:0 εκτός έδρας και 1:1 εντός, εδώ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ λειτούργησε εναντίον των Νιγηριανών, ο οποίος δεν ισχύει πλέον στην Ευρώπη. Είναι κρίμα να χάνεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα, γιατί η ομάδα έχει καλή ομάδα.
Πρόβλεψη
Προηγουμένως, οι αντίπαλοι δεν έπαιξαν ποτέ μεταξύ τους και αυτή η συνάντηση θα είναι ένα τεστ ετοιμότητας, ειδικά για τους Πορτογάλους. Αν και η εθνική ομάδα της Νιγηρίας δεν πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα αυτή ήταν πάντα δυνατή. Η Πορτογαλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί εδώ, και η υποστήριξη των φιλάθλων θα τους βοηθήσει επίσης. Στοίχημα σε over 2,5 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *