The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Μαρόκο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Portugal-Morocco-20-06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο Λουζνικί, Μόσχα

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, 3:00 (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τετάρτη η εθνική Πορτογαλίας θα παίξει με την εθνική του Μαρόκου και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Λουζνικί”. Σε αυτό το ζευγάρι οι εκπρόσωποι του Παλαιού Κόσμου είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, οι “Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι” έπαιξαν σε καλό επίπεδο τον πρώτο γύρο. Αλλά οι Μαροκινοί δεν πρέπει να υποτιμηθούν, οι Αφρικανοί, παρόλο που έχασαν την πρώτη αγωνιστική ημέρα, δεν έχασαν τις πιθανότητες να φτάσουν στα πλέι-οφ του Μουντιάλ.

Ιδιοφυΐα ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να κάνει το χατ ρικ στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον των Ισπανών. Χάρη σ’ αυτό οι Πορτογάλοι δεν έχασαν, η αναμέτρηση έληξε με ισοπαλία 3:3. Οι Πορτογάλοι σίγουρα θέλουν όχι μόνο να προκριθούν στα πλέι-οφ, αλλά και να κερδίσουν τον όμιλο. Η ομάδα του Σάντος έχασε τρία γκολ από τους Ισπανούς, αλλά αυτό δεν είναι πολύ χαρακτηριστικό για τους Πορτογάλους σε επίσημους αγώνες. Οι “Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι” ακριβώς λόγω ποιοτικού παιχνιδιού στην πίσω γραμμή έγιναν πριν από δύο χρόνια πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο πιο σημαντικός αγώνας

Η εθνική του Μαρόκου έχασε από την ιρανική ομάδα στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό, αλλά μάλλον απροσδόκητο, διότι πριν από τη συνάντηση οι Αφρικανοί θεωρούταν φαβορί. Επίσης το μείον των “λιονταριών του Άτλας” είναι το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στους “Πέρσες”. Για Μαρόκο την Τετάρτη ακόμη και η ισοπαλία δεν θα λειτουργήσει, μόνο η νίκη, οι Πορτογάλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Πορτογαλίας έχει πολύ αξιοπρεπή γραμμή επίθεσης, επιπλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και αυτό μόνο μπορεί να είναι αρκετό για τους Πορτογάλους να κερδίσουν το επερχόμενο παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί μοιάζει με καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Πορτογαλία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *