The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Λουξεμβούργο: προγνωστικά για στοίχημα

Португалия-Люксембург-12.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων Όμιλος Α – 8 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Φάρο/Λούλε. Στάδιο Αλγκάρβε

Η φιλόδοξη εθνική Πορτογαλίας θα δοκιμάσει τη δύναμη των συναδέλφων τους από το Λουξεμβούργο στον όγδοο γύρο της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Πορτογαλία

Παρά τη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:4, η Πορτογαλία εξακολουθεί να είναι ο κύριος διεκδικητής για να φτάσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα από τον Όμιλο Α, Προηγουμένως οι παίκτες του Σάντος έπαιζαν ισοπαλία 2:2 με τη Σερβία, κερδίζοντας το Αζερμπαϊτζάν (1:0, 3:0), το Λουξεμβούργο (3:1) και την Ιρλανδία (2:1).

Λουξεμβούργο

Ταυτόχρονα το Λουξεμβούργο ηττήθηκε από την Σερβία (1:4, 0:1) και την Πορτογαλία (1:3), ενώ οι μονομαχίες με την Ιρλανδία (1:0) και το Αζερμπαϊτζάν (2:1) έληξαν υπέρ αυτής της σεμνής ομάδας. Η τρίτη θέση, έξι βαθμοί και διαφορά τερμάτων 5:9 είναι οι τρέχοντες δείκτες του.

Πρόβλεψη

Αν και δεν νομίζω ότι το Λουξεμβούργο θα επιβάλει έναν αξιόλογο ανταγωνισμό στην Πορτογαλία στην έδρα της. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά στην κατηγορία – θα το δούμε στο τελικό σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *