The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Portugal-Italy-10.09

Πρωτάθλημα Εθνών

Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Λισαβόνα

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Πορτογαλίας θα αναμετρηθεί με την εθνική Ιταλίας. Αν οι Ιταλοί έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν έναν αγώνα στο νέο τουρνουά της ΟΥΕΦΑ, οι Πυρηναίοι μόλις θα ανακαλύψουν αυτό το διαγωνισμό για τον εαυτό τους. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, το οποίο είναι εντελώς λογικό, με δεδομένο το γεγονός ότι οι «Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι» είναι οι νυν πρωταθλητές της Ευρώπης, ενώ η ιταλική ομάδα μόλις αρχίζει να δημιουργείται υπό την καθοδήγηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Με τον Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος παρέμεινε στο τιμόνι της πορτογαλικής εθνικής ομάδας, που είναι απολύτως φυσικό, με αυτόν τον τεχνικό η ομάδα έγινε πρωταθλήτρια της Ευρώπης, είχε αρκετά καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καταφέρνοντας να μπει στα πλέι-οφ, αλλά στους 16 έχασε από την εθνική της Ουρουγουάης 1:2. Στην έδρα της η εθνική Πορτογαλίας παίζει εξαιρετικά, οι “Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι” θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να ξεκινήσουν στο τουρνουά με νίκη.

Ήττα

Η εθνική Ιταλίας παραλίγο να αποτύχει στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Εθνών, η “σκουάντρα ατζούρα” με αρκετή δυσκολία ξέφυγε από την ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πολωνία. Οι Πολωνοί έφεραν πέναλτι και ο Jorginho το πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία. Σε γενικές γραμμές προς το παρόν η Ιταλία φαίνεται “ωμή”, στην ουσία η ομάδα δεν έχει συνδέσμους, ίσως, εκτός από μερικούς κεντρικούς αμυντικούς. Εξαιτίας αυτού, η ομάδα σαφώς δεν είναι αρκετά καλοστημένη.

Πρόβλεψη

Οι Πορτογάλοι σίγουρα θα ξεκινήσουν ενεργά, θα προσπαθήσουν να σκοράρουν πρώτοι για να πάρουν το απαραίτητο πλεονέκτημα. Η εθνική Ιταλίας έχανε σε κάθε αγώνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η «σκουάντρα» θα είναι σε θέση να αντέξει τους ισχυρούς Πορτογάλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Πορτογαλία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *