The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ισραήλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Израиль-09.06

Φιλικός

Τέταρτη, 9 Ιουνίου 2021, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Πορτογαλίας – Ισραήλ.

Οι Πορτογάλοι σκέφτονται το Euro εδώ και καιρό

Ακόμα και για τους νυν πρωταθλητές της Ευρώπης, ο όμιλος φαίνεται πολύ ισχυρός στο προσεχές Euro 2021, γιατί θα πρέπει να αγωνιστούν με τη Γαλλία, τη Γερμανία, καθώς και η Ουγγαρία δεν είναι δώρο. Πριν από λίγες ημέρες, οι Πορτογάλοι αγωνίστηκαν με τους γεωγραφικούς τους γείτονες, την εθνική ομάδα Ισπανίας, καθώς ο αντίπαλος είναι δυνατός, η λευκή ισοπαλία είναι αρκετά αποδεκτό αποτέλεσμα. Σε τρεις προκριματικούς αγώνες για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Πορτογαλία σημείωσε 7 βαθμούς, ισοπαλία μόνο με τους Σέρβους εκτός έδρας, με τους οποίους η ομάδα μοιράζεται την ηγεσία στον όμιλο. Ό, τι και να πει κανείς, αλλά η καριέρα του Κριστιάνο πλησιάζει στο τέλος της, τώρα προσπαθεί να βγάλει το μέγιστο. Στα 36 ο αστέρας της Πορτογαλίας κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στη Serie A.

Το Ισραήλ είναι αρκετά άβολος αντίπαλος

Η εθνική ομάδα του Ισραήλ ήταν μεταξύ των ομάδων που θα μπορούσαν να προκριθούν για το Euro μέσω της ποσόστωσης του League of Nations. Δεν ήταν δυνατόν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, η ομάδα έχασε στους ημιτελικούς από τους Σκωτσέζους, αλλά μόνο σε διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα έπαιξε πρόσφατα ένα φιλικό εκτός έδρας με το Μαυροβούνιο, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:1. Οι Ισραηλινοί μπορούν να θεωρηθούν ισχυροί μεσαίοι παίκτες που ξέρουν πώς να τιμωρούν για υποεκτίμηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει τέσσερις επίσημες συναντήσεις στην ιστορία τους, δύο φορές οι αγώνες κατέληξαν σε ισοπαλία, μία ακόμη νίκη για κάθε έναν από τους αντιπάλους.

Πρόβλεψη

Οι Πορτογάλοι πρέπει να κερδίσουν, σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων, θα είναι από τους αγώνες για να αισθανθείς σίγουρος για τις ικανότητές σου. Ο αντίπαλος δεν είναι τόσο απλός, αλλά σίγουρα χαμηλότερος στην τάξη. Περιμένουμε μια θεαματική αναμέτρηση από τις ομάδες και προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *