The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ισπανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Испания-07.10b

Φιλικός αγώνας

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Λισαβόνα. Στάδιο José Alvalade

Ένα από τα πιο συναρπαστικά φιλικά της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, όπου η Πορτογαλία θα φιλοξενήσει την Ισπανία.

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο – με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως επικεφαλής της επίθεσης και τον Φερνάντο Σάντος ως προπονητή, νίκησε στο Euro 2016 και στο League of Nations του 2019. Τη νέα σεζόν αυτού του ημι-επίσημου τουρνουά των εθνικών η Selesao ξεκίνησε με νίκες 4:1 επί της Κροατίας και 2:0 έναντι της Σουηδίας.

Ισπανία

Από την άλλη πλευρά, η Ισπανία κυριάρχησε στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το 2008 έως το 2012, όταν κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010. Έκτοτε, η φούρια ρόχα, αν και έχασε το υψηλό προφίλ της, εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη για να παίξει κανείς μαζί της. Οι μονομαχίες με τη Γερμανία (1:1) και την Ουκρανία (4:0) είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, αυτή τη στιγμή η Πορτογαλία δεν είναι με τίποτε πιο αδύναμη από την Ισπανία, η οποία διέρχεται μια γενετική αλλαγή. Πιθανότατα, οι γηπεδούχοι τουλάχιστον δεν θα χάσουν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Πορτογαλία δε θα χάσει με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *