The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Portugal-Switzerland-05.06

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑΗμιτελικός

Στάδιο Ντραγκάο, Πόρτο

Τετάρτη 5 Ιονίου 2019,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ο ημιτελικός αγώνας του Πρωταθλήματος Εθνών θα διεξαχθεί στην πόλη του Πόρτο, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και της Ελβετίας. Είναι δύο καλές ομάδες, οι οποίες, ωστόσο, λίγο απροσδόκητα έφτασαν στα πλέι-οφ. Ωστόσο, ξέρουν και αυτές να δείξουν ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Σας προτείνουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Ελβετία.

Οι Πορτογάλοι έχουν πέσει αισθητά

Επί του παρόντος η εθνική Πορτογαλίας δεν φαίνεται πολύ καλή, διότι εδώ και μεγάλη χρονική περίοδο δεν μπορεί να κερδίσει. Έτσι, οι 4 τελευταίες συναντήσεις της ομάδας έληξαν με ισοπαλία – δύο φορές 0:0 και δύο φορές 1:1. Και αν δύο ισοπαλίες στη φάση των ομίλων του πρωταθλήματος των Εθνών μπορούν να εξηγηθούν με κάποιο τρόπο (γιατί να προσπαθούν αφού κερδίζον έτσι κι αλλιώς;), δυο εντός έδρας ισοπαλίες στα προκριματικά για το Euro 2020 είναι ένα πολύ περίεργο γεγονός. Βέβαια, οι αντίπαλοι της ομάδας του Σάντος ήταν πολύ καλοί (Ουκρανία και Σερβία), αλλά θα μπορούσαν να τους καταφέρουν. Πιθανότατα, οι Πορτογάλοι έπεσαν αισθηματικά…

Όλες οι δυνάμεις είναι στα ενός έδρας παιχνίδια

Ταυτόχρονα, η εθνική Ελβετίας εκπλήσσει ευχάριστα για αρκετά χρόνια στη σειρά, καθώς και το περασμένο φθινόπωρο, ως εκ θαύματος, κατόρθωσε να νικήσει το Βέλγιο στον όμιλο του Πρωταθλήματος Εθνών. Ωστόσο, εκτός έδρας, οι Ελβετοί έχασαν με σκορ 2:1, αλλά εντός έδρας τους νίκησαν με σκορ 5:2. Γενικώς όλη η δύναμη αυτής της ομάδας είναι στα εντός έδρας παιχνίδια, επειδή εκτός έδρας η ομάδα έχει πολλές αποτυχίες. Επιπλέον, με όλες τις επιδόσεις η ομάδα του Πέτκοβιτς εκτός έδρας σπάνια σκοράρει από 2 γκολ ,ακόμη και στις αδύναμες ομάδες.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας έχει πέσει σημαντικά, καθώς και η εθνική Ελβετίας δεν λάμπει εκτός έδρας. Ο επερχόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός, επειδή διακυβεύεται η πρόκριση στον τελικό. Έτσι από αυτόν τον αγώνα είναι πιο λογικό να περιμένουμε ακριβές παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, χωρίς ενθουσιασμό. Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: δε θα υπάρχουν πολλά γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *