The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Уругвай-28.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Lusail Stadium

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα των εθνικών Πορτογαλίας και Ελβετίας, οι αντίπαλοι θα παίξουν στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Φιλόδοξοι Πορτογάλοι
Η εθνική Πορτογαλίας βάζει πάντα υψηλούς στόχους για τον εαυτό της, η ομάδα έχει δυνατή σύνθεση, αν και μερικές φορές αποτυγχάνει στην οργάνωση του παιχνιδιού. Η ομάδα βγήκε από τον όμιλο αρκετά σίγουρα, πρώτα κέρδισε τη Γκάνα με σκορ 3:2 και στη συνέχεια νίκησε και τους Ουρουγουανούς 2:0. Πριν από τον τελευταίο γύρο, εισιτήριο για τα πλέι οφ ήταν εγγυημένο, αυτό μπορεί να εξηγήσει την ήττα από τη Νότια Κορέα με κίνητρα, ο αντίπαλος άρπαξε τη νίκη ήδη στην παράταση 1:2. Παρά την τελευταία αποτυχία, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την τετράδα της. Τρεις παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι πλέον αυτός από τον οποίο εξαρτώνται τα πάντα, ο Μπρούνο Φερνάντες φέρνει τα περισσότερα οφέλη τώρα.
Άβολοι Ελβετοί
Οι Ελβετοί είχαν δύσκολο όμιλο, οπότε δεν υπήρχαν περαστικοί αγώνες. Στον πρώτο γύρο κέρδισαν δύσκολα το ισχυρό Καμερούν – 1:0 και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ έχασαν από τους Βραζιλιάνους. Καθοριστική ήταν η μάχη του τελευταίου γύρου με τους Σέρβους, όπου αποδείχθηκε μια θεαματική μάχη, με αποτέλεσμα οι Ελβετοί να κερδίσουν με σκορ 3:2, που τους επέτρεψε να φτάσουν στα πλέι οφ από τη δεύτερη θέση. Ο Σόμερ μπορεί να χάσει την επερχόμενη μάχη, θα είναι τεράστια απώλεια για την ομάδα.
Προσωπικές συναντήσεις
Όσον αφορά τις εθνικές ομάδες, οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Οι ομάδες έπαιξαν δύο φορές τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Εθνών, τότε η Πορτογαλία κέρδισε εντός έδρας 4:0 και οι Ελβετοί πήραν εκδίκηση – 1:0.
Πρόβλεψη
Ως όνομα, η Πορτογαλία φαίνεται σίγουρα πιο ισχυρή, αν και αυτό σπάνια λειτουργεί με τους Ελβετούς. Στα χαρτιά, ο Κριστιάνο και η παρέα θεωρούνται φαβορί, κάτι που είναι λογικό, αλλά το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Συχνά σε τέτοιες συναντήσεις, η ατομική ικανότητα έρχεται στο προσκήνιο, οι Πορτογάλοι έχουν περισσότερους παίκτες που μπορούν οι ίδιοι να αποφασίσουν την τύχη της συνάντησης, οπότε θα ποντάρουμε στη νίκη τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *