The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Ελβετία: προγνωστικά για στοίχημα

Португалия-Швейцария-05.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022, 9:00 μ.μ.

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, Πορτογαλία – Ελβετία θα πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους στις 5 Ιουνίου, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Φιλόδοξοι Πορτογάλοι

Ανεξάρτητα από τη μορφή και το επίπεδο ποδοσφαίρου της, η Πορτογαλία πάντα έθετε υψηλούς στόχους για τον εαυτό της. Οι Πορτογάλοι κέρδισαν το πρώτο Πρωτάθλημα Εθνών το 2019, οπότε η ομάδα σίγουρα δεν είναι αντίθετη στην επανάληψη αυτού του επιτεύγματος. Έφτασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά έπρεπε να παίξουν αγώνες των πλέι οφ. Το ξεκίνημα του τρέχοντος Πρωταθλήματος των Εθνών αποδείχθηκε αρκετά καλό, καθώς ήταν δυνατό να σημειωθεί ισοπαλία με τους Ισπανούς.

Ασυμβίβαστοι Ελβετοί

Η Εθνική Ελβετίας έχει ήδη μάθει όλους ότι μπορούν να αγωνιστούν με μια ομάδα οποιουδήποτε επιπέδου. Δεν υπάρχουν μεγάλα αστέρια εδώ, αν και σε γενικές γραμμές η σύνθεση είναι υψηλής ποιότητας, και το σημαντικότερο, υπάρχει καλή οργάνωση. Οι Ελβετοί κατάφεραν να μπουν απευθείας στο Μουντιάλ του 2022, μπροστά από τους Ιταλούς στην επιλογή τους. Στο πρώτο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Εθνών, η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τους Τσέχους με σκορ 1:2, δεδομένης της σύνθεσης του ομίλου, θα πρέπει ακόμα να αγωνιστεί για να διατηρήσει τη θέση στην ισχυρότερη κατηγορία.

Προσωπικές συναντήσεις

Η στατιστική ανάλυση δείχνει ότι οι ομάδες έπαιξαν πολλές φορές μεταξύ τους, κανείς δεν είχε ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Εθνών το 2019, τότε οι Πορτογάλοι κέρδισαν 3-1 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε χατ-τρικ.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια συναρπαστική μάχη μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, το Πρωτάθλημα Εθνών δεν είναι ένα τουρνουά όπου όλοι θέλουν να κερδίσουν με οποιοδήποτε κόστος, αλλά και πάλι υπάρχει περισσότερο κίνητρο από ό,τι στα φιλικά παιχνίδια. Συμφωνούμε ότι οι Πορτογάλοι είναι τα φαβορί αυτού του ζευγαριού, αν και δεν θα είναι εύκολο, αλλά ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *