The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Γερμανία: προγνωστικά για στοίχημα

Португалия-Германия-19.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Από την κλήρωση κιόλας ο όμιλος ΣΤ του Euro 2021 θεωρήθηκε ο πιο ισχυρός, ιδιαίτερη προσοχή έχει εστιαστεί σε αυτό το κουαρτέτο. Οι δημοσιογράφοι μας έχουν προετοιμάσει μια λογική πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Γερμανία.

Οι Πορτογάλοι δεν γνωρίζουν ακόμη το μέγιστό τους

Οι νυν πρωταθλητές της Ευρώπης άρχισαν με αγώνα εναντίον του αουτσάιντερ, της εθνικής Ουγγαρίας. Ο αγώνας δεν βγήκε τόσο εύκολος, γιατί ήταν δυνατό να διαπεράσουν την άμυνα του αντιπάλου μόνο στο 84ο λεπτό, και στη συνέχεια οι Πορτογάλοι κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές περισσότερο, έχοντας σημειώσει συντριπτική νίκη με σκορ 3:0. Το διπλό σε αυτή τη συνάντηση κατέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε ο πιο παραγωγικός παίκτης στα τελικά μέρη του Euro. Υπάρχουν δύο ακόμη δύσκολοι αγώνες στο γκρουπ μπροστά, οι οποίοι θα δείξουν την πραγματική δύναμη της ομάδας. Ανάμεσα στις απώλειες προσωπικού, πρέπει να σημειωθεί ο Μέντες, είχε τραυματισμό.

Οι Γερμανοί πρέπει να διορθωθούν

Η Γερμανία αναστάτωσε τους οπαδούς της στον πρώτο αγώνα, αν και έχασε από την ισχυρή εθνικής Γαλλίας 0:1. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Mats Hummels στο δικό του δίχτυ. Ο αγώνας δεν ήταν πλούσιος σε επικίνδυνες στιγμές, αλλά οι Γάλλοι είχαν καλύτερη εμφάνιση. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη, γιατί είναι επικίνδυνο να ελπίζουν για τρίτη θέση. Οι Γερμανοί θα παίξουν ξανά στο Μόναχο, οι κερκίδες πρέπει να πιέζουν ψυχολογικά τον αντίπαλο. Οι Goretzka και Klosterman δεν θα παίξουν, ο Hofmann είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι Γερμανοί έχουν ένα πλεονέκτημα, καθώς κέρδιζαν συχνότερα. Βέβαια ο τελευταίος αγώνας ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, τότε  η Γερμανία κέρδισε 4-0.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη μάχη, θα συναντηθούν δύο κορυφαίες ομάδες, οι οποίες θα θέλουν να κερδίσουν. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους Γερμανούς, πρέπει να κερδίσουν βαθμούς, καθώς υπέρ τους θα έχουν και τις κερκίδες. Ενδιαφέρον στοίχημα φαίνεται να είναι στη νίκη της Γερμανίας με μηδενικό χάντικαπ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *