The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Γαλλία: προγνωστικά για στοίχημα

Portugal's forward Ronaldo (R) vies with France's midfielder Paul Pogba during of the Nations League football match between France and Portugal, on October 11, 2020 at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φέρεντς Πούσκας

Η πιο δυνατή πινακίδα μεταξύ των συναντήσεων του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Euro 2021 είναι Πορτογαλία – Γαλλία. Διάβασε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των τιτάνων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στον πόρο μας. Ποιος θα βγει νικητής στην αντιπαράθεση μεταξύ των πρωταθλητών της Ευρώπης και κόσμου.

Οι Πορτογάλοι απέχουν πολύ από το τέλειο

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ξεκίνησε με θεαματική νίκη επί της Ουγγαρίας 3:0, αν και μόνο μοιάζει έτσι, σε εκείνη τη συνάντηση η ομάδα άρχισε να σκοράρει μόνο στο 84ο λεπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε διπλό. Στο δεύτερο αγώνα απέτυχαν εναντίον της Γερμανίας – 2:4, και δύο φορές οι Πορτογάλοι σημείωσαν στο δικό τους τέρμα, ήταν κακή τύχη, αλλά οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος νικήθηκαν εντελώς από άποψη τακτικής. Τίποτα δεν μπορούσε να γίνει για τις πλευρικές συνδέσεις του Gosens, ο οποίος έγινε ο ήρωας της συνάντησης.

Υψηλά αποτελέσματα αναμένονται ακόμη από τους Γάλλους

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές με στιβαρό στυλ κέρδισαν τον πρώτο αγώνα εναντίον της Γερμανίας – 1:0, όλα αποφασίστηκαν με αυτογκόλ, αλλά οι Γάλλοι φαίνονταν πραγματικά καλύτερα. Αλλά στη δεύτερη συνάντηση, ο Mbappe, ο Griezmann, ο Pogba, δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τη μέτρια Ουγγαρία – 1:1. Ο αντίπαλος είχε τρελή υποστήριξη από τις κερκίδες και την αφοσίωση, ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους παίκτες του Didier Deschamps. Η Γαλλία έχει 4 βαθμούς στο ενεργητικό της, οπότε πρέπει να προκριθεί από τον όμιλο, ακόμα κι αν ηττηθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “τρίχρωμοι” σκοπεύουν να αγωνιστούν για τη νίκη στο γκρουπ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, έπαιξαν πολλούς σημαντικούς αγώνες μεταξύ τους. Μπορείτε να θυμηθείτε τους ημιτελικούς των Euro 1984 και 2000, καθώς και τους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2006, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι Γάλλοι κέρδισαν. Η Πορτογαλία κατάφερε να εκδικηθεί όταν νίκησε τον αντίπαλο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στη Γαλλία, σημειώνοντας στην παράταση – 1:0. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στο τέλος του περασμένου έτους, στο League of Nations, τότε οι Γάλλοι έπαιξαν 0:0 εντός έδρας, αλλά κέρδισαν 1:0 εκτός.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, η ισοπαλία πρέπει να οδηγήσει και τις δύο ομάδες στα πλέι-οφ, αλλά οι Γάλλοι πιθανώς θέλουν να είναι οι πρώτοι, εάν δεν κερδίσουν, οι Γερμανοί μπορούν να τους προσπεράσουν. Ο Didier Deschamps έχει ισχυρότερη ομάδα, και όσον αφορά την τακτική, η Πορτογαλία δεν ήταν ποτέ υποδειγματική ομάδα. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα στον οποίο θα στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Μπορείτε επίσης να ρισκάρετε την καθαρή ισοπαλία, μόνο ένα μικρό ποσό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *