The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Αζερμπαϊτζάν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Азербайджан-24.03b

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Όμιλος Α

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αλιάντς Αρένα, Τορίνο

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Αζερμπαϊτζάν, οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στις 24 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στον όμιλο Α.

Οι Πορτογάλοι είναι αγαπημένοι της ομάδας τους

Η εθνική ομάδα Πορτογαλίας μπήκε στο γκρουπ Α μετά την κλήρωση, ο Cristiano και η παρέα του ήταν ειλικρινά τυχεροί με τους αντιπάλους τους, επειδή ουσιαστικά δεν υπάρχουν ανταγωνιστές για την πρώτη θέση. Οι ισχυρότεροι πρέπει να θεωρηθούν η Σερβία και η Ιρλανδία, τις οποίες οι Πορτογάλοι υποχρεούνται να κερδίσουν, δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με ομάδες όπως το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν. Εάν η Πορτογαλία παίξει στο επίπεδό της, το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εγγυημένο. Στο τελευταίο Πρωτάθλημα Εθνών, η ομάδα ήταν δεύτερη στον όμιλο της ελίτ κατηγορίας, χάνοντας τον αγώνα για την πρώτη θέση από τους Γάλλους.

Το Αζερμπαϊτζάν θα προσπαθήσει να κερδίσει βαθμούς στ προκριματικά

Λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση του ομίλου, το Αζερμπαϊτζάν μοιάζει με το κύριο αουτσάιντερ, ενώ η ομάδα ξεχωρίζει πάντα για τον χαρακτήρα της και θα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί αγώνας στο Λουξεμβούργο για την τέταρτη θέση, και ούτε η Ιρλανδία δεν είναι τόσο τρομερή. Όπως δείχνουν οι στατιστικές, το Αζερμπαϊτζάν έπαιξε ισοπαλία στους 4 τελευταίους αγώνες του 0:0. Στο League of Nations η ομάδα έπαιξε στον όμιλο C, όπου με δυσκολία κατάφερε να ξεπεράσει την Κύπρο. Το Μαυροβούνιο και το Λουξεμβούργο τερμάτισαν υψηλότερα.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά των αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, οι Πορτογάλοι δεν έχουν ειδικά προβλήματα με το Αζερμπαϊτζάν. Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους έξι φορές, σε πέντε περιπτώσεις η εθνική Πορτογάλιας γιόρτασε τη νίκη, και πάντα με ξηρό σκορ. Μία φορά το Αζερμπαϊτζάν κατάφερε να υπερασπιστεί ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Είναι ένας από τους αγώνες στους οποίους η Πορτογαλία πρέπει να κερδίσει ήρεμα 3 βαθμούς. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο πεδίο, κάτι που δεν θα επηρεάσει την απτή διαφορά στην τάξη. Το μόνο ανοιχτό ερώτημα παραμένει, με ποιο σκορ θα κερδίσουν οι επίσημοι γηπεδούχοι, θεωρούμε αποδεκτό να στοιχηματίσουμε στη νίκη των Πορτογάλων με χάντικαπ -3 γκολ και με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *