The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλίας  – Νήσοι Φερόες: πρόβλεψη για το παιχνίδι στις 31/08/2017

Portugal-FaroeIslands-31.08

Προκριματικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018.

Μπέσα Σεκούλα XXI

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι με χάντικαπ -3,5 με απόδοση 1,7

Στις 31 Αυγούστου του 2017 στις 09:45 μ.μ. στο Πόρτο στο γήπεδο «Μπέσα Σεκούλα XXI» θα πραγματοποιηθεί το επόμενο ματς του προκριματικού γύρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου, στο οποίο η εθνική Πορτογαλίας θα φιλοξενεί την εθνική ομάδα Νήσων Φερόε.

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, η οποία ήταν σε θέση να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού, όχι μόνο κατάφερε να ενισχύσει το παιχνίδι, αλλά φυσικά να καλυτερέψει τα αποτελέσματα. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια η εθνική Πορτογαλίας έγινε ο νικητής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, επιβεβαίωσε τη θέση της ως το φαβορί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και στο πρώτο εξάμηνο του καλοκαιριού που λήγει, έχει γίνει ο νικητής στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, νικώντας στον τελικό τη εθνική του Μεξικού 2:1.

Νήσοι Φερόες που από καιρό δεν θεωρούνται «νέοι» σε διεθνείς αγώνες, στην ιστορία τους δεν έχουν ούτε ένα σοβαρό επίτευγμα. Από το 1994 οι Νήσοι Φερόε συμμετείχαν σε έξι τουρνουά, τερματίζοντας την περιοδεία τους ακόμα στο στάδιο προκριματικών.

Η κατάσταση μετά από 6 γύρους στον όμιλο Β φαίνεται προβλέψιμη και για τις δύο ομάδες. Έτσι, με 5 νίκες και 1 ήττα η εθνική Πορτογαλίας βρίσκεται σε δεύτερη θέση, και με 5 βαθμούς μετά από τους ίδιους 6 γύρους τα Νησιά Φερόε είναι στη τέταρτη θέση. Στον πρώτο αγώνα της τρέχουσας επιλογής μεταξύ των σημερινών αντιπάλων, η νίκη με σκορ 0:6 ήταν στην Πορτογαλία. Νομίζω ότι η Πορτογαλία δε θα λυπηθεί τον αντίπαλο, και έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα, μπορεί να κερδίσει συντριπτική νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -3,5 με απόδοση 1,7!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *