The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Польша-Нидерланды-22.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 5/6

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας

Ήδη την Τετάρτη θα παίξουν μεταξύ τους οι εθνικές ομάδες της Ουκρανίας και της Σκωτίας. Αλλά αυτό εξακολουθεί να αποτελεί εξαίρεση, οι Ουκρανοί πρέπει να βιαστούν και να παίξουν περισσότερες συναντήσεις από τους άλλους. Το τυπικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Πέμπτη. Από τις πρώτες θα παίξουν οι εθνικές Πολωνίας και Ολλανδίας. Θα καταφέρουν να κερδίσουν ο Λεβαντόφσκι και η παρέα τους εντός έδρας τους «πορτοκαλί» του Van Gaal; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν την πρόβλεψή τους για αυτόν τον αγώνα στις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Πολωνία προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η «Kadra» μπόρεσε να περάσει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ήδη, όχι χωρίς σκάνδαλο. Αντί για 2 γύρους των πλέι οφ την άνοιξη, έπαιξε μόνο έναν εντός έδρας αγώνα με τη Σουηδία, μέχρι τότε η Ρωσία είχε αποκλειστεί. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του νέου τεχνικού, Cheslav Mikhnevich, ο οποίος αντικατέστησε τον Paulo Souza, ο οποίος έφυγε σκανδαλωδώς τον χειμώνα. Ο προπονητής ξεκίνησε με νίκη και στο League of Nations, ηττήθηκε η Ουαλία με σκορ 2:1. Αλλά οι πιο σοβαροί αντίπαλοι συνέχισαν και τα αποτελέσματα επιδεινώθηκαν αισθητά. Η εθνική Πολωνίας έχασε από το Βέλγιο και τις δύο συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένης του 6:1 στις Βρυξέλλες. Αλλά στο Ρότερνταμ, οι Πολωνοί προηγήθηκαν 2-0 μεταξύ αυτών των αστοχιών, αλλά δεν κράτησαν το πλεονέκτημα. Σημειώστε ότι στην τρέχουσα αίτηση δεν υπάρχει ο Rybus, ο εκπρόσωπος της Σπαρτάκ έχει κορωνοϊό.

Η Ολλανδία επέστρεψε στη συνεργασία με τον Φαν Χάαλ

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «πορτοκαλί» προσκάλεσαν για τη θέση του προπονητή τον πιο έμπειρο Λούι. Μαζί του η ομάδα είχε την τελευταία «μεγάλη» επιτυχία, με τη μορφή του ημιτελικού του «Βραζιλιάνικου» Μουντιάλ. Είναι σαφές ότι τα αποτελέσματα του νέου κύκλου συνεργασίας θα συζητηθούν μετά το ερχόμενο Μουντιάλ. Αλλά υπό αυτόν, το 2022, δεν υπάρχουν ήττες. Στο League of Nations οι Ολλανδοί ξεκίνησαν με συντριβή 4:1 του γείτονά τους, Βελγίου, εκτός έδρας κιόλας. Κατάφεραν επίσης να κερδίσουν την Ουαλία δύο φορές, αλλά απέναντι στην Πολωνία, σε αυτό το φόντο, η ισοπαλία μοιάζει με λάθος. Αξιοσημείωτο είναι ότι τώρα πρακτικά δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα, μόνο ο Κιελ Σχέρπεν, ο τερματοφύλακας της Βιτέσε, δεν έχει παίξει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν υπήρχε θέση στη σύνθεση για τους Weindahl, Karsdorp, de Roon, Clacy, Gravenbech, Danzhum, Malen και Luke De Jong. Και οι Krul και Wijnaldum τραυματίζονται.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι Ολλανδοί δεν έχουν χάσει εδώ και 10 παιχνίδια μεταξύ των ομάδων. Σημειώθηκαν μάλιστα 4 νίκες σερί, πριν το αναφερόμενο 2-2 στο Ρότερνταμ.

Πρόβλεψη

Οι Ολλανδοί προφανώς έρχονται να παίξουν για να κερδίσουν, να επιτεθούν. Αλλά και η Πολωνία έχει τουλάχιστον τον Λεβαντόφσκι. Αναμένουμε λοιπόν την επόμενη θεαματική αναμέτρηση και «over 2,5» με απόδοση 2,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *