The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Λιθουανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Poland-Lithuania-12.06

Φιλικός αγώνας

“Stadion Narodowy”, Βαρσοβία

Τρίτη, 12Ιουνίου 2018, 7:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική ομάδα της Πολωνίας την ερχόμενη Τρίτη θα διεξάγει τον τελικό φιλικό αγώνα μπροστά από το τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι αντίπαλοι των «άσπρων αετών» θα είναι οι Λιθουανοί, που τώρα δεν είναι σαφώς οι κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Με δεδομένες τις τρέχουσες δυνατότητες των Λιθουανών, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Πολωνούς το ξεκάθαρο φαβορί στην προσεχή συνάντηση.

Μια εβδομάδα αργότερα

Η εθνική της Πολωνίας θα αρχίσει το Μουντιάλ ακριβώς σε μία εβδομάδα μετά το ματς με τη Λιθουανία, ο πρώτος αντίπαλος των Πολωνών στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι η εθνική της Σενεγάλης, και ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μόσχα στο στάδιο «Ατκρίτιε». Πριν από αυτό, τον Ιούνιο, οι “αετοί” είχαν έναν φιλικό αγώνα ενάντια στους Χιλιανούς, ο οποίος τελείωσε με ισοπαλία 2:2. Οι Πολωνοί στο 34ο λεπτό είχαν προβάδισμα στο σκορ 2:0, χάρη στα γκολ του Λεβαντόφσκι και Ζιελίνσκι, αλλά ο Valdes και ο Albornos έφεραν στους «κόκκινους» ισοπαλία και αξιοπρεπές αποτέλεσμα για τους Νότιο Αμερικανούς.

Ενεργή προετοιμασία

Η εθνική ομάδα της Λιθουανίας προετοιμάζεται για το Πρωτάθλημα Εθνών και τα προκριματικά του Euro-2020 ακόμα πιο σοβαρά από ό,τι Πολωνοί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον Μάιο-Ιούνιο του 2018 η ομάδα έπαιξε τρεις φιλικούς. Πρώτα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Βαλτικής η Λιθουανία νίκησε την Εσθονία και έπαιξε ισοπαλία με τους Λετονούς. Στις οχτώ Ιουνίου η ομάδα του Jankauskas στη Μόσχα έχασε από τους Ιρανούς 0:1, αλλά φαινόταν αξιοπρεπές με το συμμετέχοντα του παγκόσμιου φόρουμ. Ο μοναδικός στόχος εκείνης της συνάντησης είναι για λογαριασμό του Azmun, που σημείωσε στο 88ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Πολωνοί χρειάζονται θετικά αποτελέσματα και σίγουρη νίκη επί των Λιθουανών θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανεβάσουν το ηθικό τους. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στο φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Η νίκη της εθνικής Πολωνίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *