The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Poland-Colombia-24.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Καζάν

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Κυριακής θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων της Πολωνίας και της Κολομβίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ομάδας της Νότιας Αμερικής, που είναι αρκετά λογικό. Οι Κολομβιανοί στη σύνθεση ξεπερνούν αισθητά τους Πολωνούς, παρά το γεγονός ότι οι “αετοί” έχουν τόσο ισχυρό εκτελεστή όπως ο Robert Lewandowski. Σε κάθε περίπτωση η προσεχής συνάντηση υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Νίκη

Η εθνική Πολωνίας δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα ενάντια στη Σενεγάλη στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρόλο που πριν από εκείνο το παιχνίδι οι δυτικοί Σλάβοι θεωρούταν φαβορί από τους εταιρείες στοιχημάτων. Υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή η ομάδα έχει βιώσει την κορυφή της. Στη Γαλλία στο Euro-2016 ήταν η καλύτερη ώρα του συλλόγου. Ωστόσο οι πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο δεν χάθηκαν ακόμα, οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουν.

Θα μπορούσε και να χάσει

Η εθνική της Κολομβίας έχασε επίσης στον πρώτο γύρο, αλλά από την εθνική της Ιαπωνίας. Οι εκπρόσωποι της Άπω Ανατολής ξεκίνησαν από την αρχή αρκετά επιθετικά και ήδη στο τρίτο λεπτό πέτυχαν την αποβολή στους Κολομβιανούς και πέναλτι. Οι “καφετζήδες” αντιστέκονταν όπως μπορούσαν, κατάφεραν κιόλας να απαντήσουν με γκολ, αλλά για ολόκληρο το παιχνίδι στην ομάδα του Pekerman δεν έφτασε η “φυσική” κατάσταση. Στον αγώνα με την Πολωνία αποφασίζεται η μοίρα της Κολομβίας, ακόμη και ισοπαλία δεν θα βολέψει την ομάδα από τη Νότια Αμερική.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Κολομβίας, ακόμη και με δέκα παίκτες, φαινόταν υπέροχα στο πρώτο ημίχρονο, όσο οι δυνάμεις ήταν αρκετές για να παίξουν για τον εαυτό τους και εκείνο τον τύπο. Οι νοτιαμερικανοί δεν μπορούν πλέον να κάνουν λάθη, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για την επερχόμενη συνάντηση οι “los cofeteros” θα έχουν τα μέγιστα κίνητρα να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξερή νίκη της εθνικής Κολομβίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *