The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Poland-Italy-14.10

Πρωτάθλημα Εθνών

«Stadion Śląski», Χορζόφ

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του επόμενου, ήδη 4ου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών, η εθνική Πολωνίας στο Χορζόφ θα φιλοξενεί την εθνική Ιταλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν ξεχωρίζουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι πιθανότητες των αντιπάλων είναι περίπου ίσες. Είναι δύσκολο να διαφωνήσω με την γραμμή πονταρίσματος, η Πολωνία είναι αισθητά κατώτερη από τους Ιταλούς από την άποψη της δύναμης, αλλά η Ιταλία δεν είναι καλοστημένη ομάδα, ο Μαντσίνι αλλάζει τη σύνθεση από το παιχνίδι στο παιχνίδι και σε μια τέτοια κατάσταση για τη «σκουάντρα» δεν είναι εύκολο να υπολογίζει το θετικό αποτέλεσμα.

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία η εθνική Πολωνίας πραγματοποίησε τρεις αγώνες και δεν θα κατάφερε ποτέ να κερδίσει. Στο φιλικό αγώνα οι «αετοί» έπαιξαν με τους Ιρλανδούς ισοπαλία, το σκορ της συνάντησης ήταν 1:1. Στα επίσημα παιχνίδια οι Πολωνοί δεν έχασαν από την Ιταλία στην Μπολόνια, εκείνος ο αγώνας επίσης έληξε με σκορ 1:1, έχασαν από τους Πορτογάλους 2:3. Η γραμμή επίθεσης των Πολωνών είναι πολύ καλή, εκτός από Λεβαντόφσκι είναι και ο Piatek, ο Zelinski και ο Milik, ενώ στην άμυνα υπάρχουν προβλήματα.

Ισοπαλία και ήττα

Η Ιταλία έχει επίσης μόνο ένα βαθμό μετά από δύο γύρους, η ομάδα του Μαντσίνι έχασε από την Πορτογαλία 0:1, δείχνοντας ταυτόχρονα ένα καλό επίπεδο ποδοσφαίρου, με τους Πολωνούς η «σκουάντρα» έπαιξε ισοπαλία. Εκτός από το γεγονός ότι μόνο η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι θα διατηρήσει τις πιθανότητες για την πρώτη θέση, ο ηττημένος την Κυριακή σε μεγάλο ποσοστό θα αποκλειστεί από Α ‘κατηγορίας, δηλ. θα υποβαθμιστεί.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πολωνίας δεν έχει ισχυρούς παίκτες στα πλάγια, ακριβώς λόγω της ταχύτητας και του παιχνιδιού στα πλάγια οι Πορτογάλο κέρδισαν τους «αετούς» στο Χορζόφ. Ο Μαντσίνι θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, το μόνο ερώτημα είναι αν η ομάδα του θα έχει αρκετά προσόντα. Η Ιταλία έχει παίξει αρκετά καλά εκτός έδρας με την Πορτογαλία, αν παίζει στο ίδιο επίπεδο την Κυριακή, σίγουρα δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Ιταλίας δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *