The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Ισραήλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

016-Poland-Israel-10.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Ζ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, 9:45 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadion Narodowy, Βαρσοβία

Τη Δευτέρα βράδυ, 10 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του προκριματικού γύρου του Euro 2020 στη Βαρσοβία, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Πολωνίας και του Ισραήλ. Στην τρέχουσα επιλογή και οι δύο ομάδες δείχνουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε η προσωπική τους συνάντηση θα είναι “δυνατή”. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα Πολωνία – Ισραήλ.

“Ξηροί” και όχι οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες

Προς το παρόν, η εθνική Πολωνίας δίνει καταπληκτικό αποτέλεσμα, διότι μέχρι στιγμής δεν επέτρεψε να υπάρξουν σφάλματα στα προκριματικά για το Euro 2020. Ως εκ τούτου, οι Πολωνοί ηγούνται στον όμιλο με 9 πόντους στο ενεργητικό. Έτσι, κατά τη διάρκεια της επιλογής, η ενδεκάδα του Jerzy Bzhenchek κατάφερε να νικήσει την Αυστρία (0:1), τη Λετονία (2:0) και τη Βόρεια Μακεδονία (0:1). Ωστόσο, όλοι αυτοί οι αγώνες των “λευκών αετών” ήταν κάπως αδύναμοι, αν κοιτάξετε το παιχνίδι. Και οι αντίπαλοί τους τοςυ έδειχναν πολύ έλεος…

Άριστη έναρξη προκριματικών

Ταυτόχρονα, η εθνική του Ισραήλ είναι η δεύτερη ομάδα του ομίλου G, παρόλο που η Πολωνία, η Αυστρία και η Σλοβακία θεωρήθηκαν φαβορί. Ωστόσο, οι παίκτες του Andreas Herzog κατάφεραν να κερδίσουν 7 βαθμούς στους 3 γύρους, σημειώνοντας μια ισοπαλία με τη Σλοβενία ​​(1:1), μετά την οποία ακολούθησαν νίκες επί της Αυστρίας (4:2) και της Λετονίας (0:3). Και, όπως αποδείχθηκε, στους “μπλε-λευκούς” απλά αρέσει να παίζουν με επιθετικό τρόπο, ανεξάρτητα πού και εναντίον ποιον…

Πρόβλεψη

Η εθνική Πολωνίας στο σύνολό της φαίνεται πιο ισχυρή από την ισραηλινή εθνική ομάδα, αλλά δεν αξίζει να στοιχηματίσετε ακόμα στους γηπεδούχους. Προς το παρόν, οι Πολωνοί δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση στο γήπεδο ποδοσφαίρου, επιτρέποντας πολλές αστοχίες. Οι γηπεδούχοι βέβαια δεν έχουν χάσει ακόμα στα προκριματικά, αλλά πάντα υπάρχει πρώτη φορά. Καθώς οι Ισραηλινοί τώρα έχουν αυξήσει τους ρυθμούς, έτσι ώστε απλά πρέπει να σκοράρουν το δικό τους στόχο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το Ισραήλ θα σκοράρει με απόδοση 1,87.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *