The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Περού εναντίον Παραγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

сбарная Перу

Κόπα Αμέρικα

Προημιτελικός

Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021, 12:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Olimpico Pedro Ludovico

Στη Βραζιλία παίζονται παράλληλα το εθνικό πρωτάθλημα και το Κόπα Αμέρικα. Όπως και στο Euro, στο πρωτάθλημα έρχονται οι προημιτελικοί για τις εθνικές ομάδες. Όλα θα ξεκινήσουν από το Σάββατο το βράδυ, όταν το Περού και η Παραγουάη θα παίξουν στη Γκόιανια. Ποιος θα πάει στον επόμενο γύρο;

Το Περού κατάφερε να κάνει καλή εμφάνιση στο τουρνουά

«Ίνκας» «πυροβόλησαν» στον τελευταίο κύκλο, επιτέλους, μετά από μια πολύ μακρά παύση, κατάφεραν να πάνε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να δείξουν κάτι εκεί. Αλλά στη νέα επιλογή, η ομάδα ξεκίνησε, επιστρέφοντας στους ρόλους των αουτσάιντερ: 1 βαθμός στους πρώτους 5 γύρους. Ακόμα και όταν νίκησαν στο τέλος το Εκουαδόρ τον Ιούνιο, ακόμα δεν πίστευαν πραγματικά στην εθνική ομάδα, γιατί, για διάφορους λόγους, οι ηγέτες όπως ο Advinkula, ο Guerrero και ο ίδιος Farfan είναι εκτός βάσης. Οι παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέκα ξεκίνησαν πραγματικά με 0-4 με τη Βραζιλία, αλλά στη συνέχεια σημείωσαν 7 στους 9 πιθανούς βαθμούς (νίκησαν την Κολομβία και τη Βενεζουέλα και σημείωσαν ισοπαλία με τον Ισημερινό). Ως αποτέλεσμα, βγήκαν ακόμη και στη 2η θέση στον όμιλό τους!

Η Παραγουάη προς το παρόν δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα στο Κόπα

Οι Guarani υπό τον Berizzo δεν έχουν γίνει τόσο μεγάλη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής. Αλλά δεν θέλουν να χάσουν ξανά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, οπότε κερδίζουν βαθμούς  τακτικά. Προς το παρόν, στον προκριματικό πίνακα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η εθνική ομάδα με 7 βαθμούς  μετά από 6 συναντήσεις κλείνει μόλις τους πρώτους 6. Στο Κόπα κατάφεραν αμέσως να φτιάξουν ένα άνετο ξεκίνημα για να φτάσουν στα πλέι οφ, έχοντας κερδίσει στην πρώτη συνάντηση εναντίον της Βολιβίας. Στη μορφή του τουρνουά, όταν από τους 5 συμμετέχοντες στον όμιλο 4 προχωράνε πέρα, έμεινε μόνο να πάρουν έστω έναν βαθμό. Αυτό το έργο ξεπεράστηκε με τη νίκη επί της ασταθής ομάδας της Χιλής χάρη στον Almiron (γκολ και ασίστ). Ωστόσο, παρόλα αυτά, οι Παραγουάοι παραμένουν ομάδα, στα παιχνίδια με την οποία το πρώτο γκολ γίνεται αποφασιστικό. Σπάνια «αφήνουν» τον αντίπαλο να απομακρυνθεί, προχωρώντας μπροστά. Αλλά είναι δύσκολο για αυτήν την παραδοσιακά αμυντική ομάδα να απαντήσει ακόμη και σε ένα γκολ. Έτσι ήταν και στο Κόπα, όταν, έχοντας χάσει ένα γκολ, συνέχιζαν με 0-1 από την Αργεντινή και την Ουρουγουάη.

Προηγούμενοι αγώνες

Το Περού έχει να χάσει εδώ και 7 αγώνες στη σειρά! Επιπλέον, οι «Ίνκας» κέρδισαν 6 συναντήσεις, και μόνο στην αρχή της νέας επιλογής, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, σημειώθηκε το 2-2 στην έδρα της Παραγουάης.

Πρόβλεψη

Οι Περουβιανοί θεωρούνται αουτσάιντερ και μπορεί να είναι λάθος. Στοιχηματίζουμε ότι δεν θα χάσουν σε κανονικό χρόνο (απόδοση 1.6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *