The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Περθ Γκλόρι εναντίον Γουέστερν Γιουνάιτεντ ΦΚ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПертГлори-ВестернЮнайтед-23.03b

Α-Λγικ Αυστραλίας

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 12:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Περθ Οβάλ

Η Δευτέρα έχει τη μακρόχρονη δόξα μιας από τις πιο μη ποδοσφαιρικές ημέρες της εβδομάδας. Tώρα μόνο η Αυστραλιανή A-Λιγκ παραμένει στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Περθ Γκλόρι με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ ΦΚ θα συναντηθούν. Δημοσιεύουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 23ης Μαρτίου 2020.

Η Περθ Γκλόρι βρίσκεται σε παρατεταμένη ύφεση

Οι «ένδοξοι» είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Αυστραλίας. Έχουν αρκετούς τίτλους και την περασμένη σεζόν ήταν αυτή η ομάδα που κέρδισε το κανονικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, η ομάδα είναι υπό την ηγεσία του Tony Popovich, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της χώρας, και τώρα θεωρείται κάτι περισσότερο από ένα πολλά υποσχόμενο τεχνικό. Ισχυρή ομάδα συγκεντρώθηκε υπό την ηγεσία του, αν και χωρίς διάσημους ποδοσφαιριστές (αν και ο Ουρουγουάης Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος είχε δοκιμάσει ανεπιτυχώς τις δυνάμεις του στην Ιταλία και στην Ισπανία, είχε ήδη σκοράρει 12 γκολ). Αλλά τώρα ο εκπρόσωπος της Περθ βρίσκεται σε κρίση. Ξεκίνησε στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ με την ήττα από τη Τόκιο, ενώ στο πρωτάθλημα στους τελευταίους 7 γύρους έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Στην τελευταία μάχη υπήρξε μηδενική ισοπαλία με τη Σίδνεϊ, αλλά πριν από αυτήν η Περθ Γκλόρι έχασε δύο φορές στη σειρά. Μέχρι στιγμής, λόγω προηγούμενης επιτυχίας, καταφέρνει να κρατήσει την 5η θέση, αλλά η τάση πρέπει να διορθωθεί.

Η νέα ομάδα στο πρωτάθλημα Αυστραλίας Γουέστερν Γιουνάιτεντ ΦΚ

Οι «μαθροπράσινοι» εντάχθηκαν στην A-Λίγκ μετά από μια ακόμη επέκταση της τοπικής επαγγελματικής κατηγορίας. Η εμφάνιση μιας νέας ομάδας στα προάστια της Μελβούρνης αναγγέλθηκε το Μάιο του 2017, αλλά το ντεμπούτο αποδείχθηκε μόλις στα μέσα του τελευταίου ημερολογιακού έτους. Ο Mark Rudan έγινε ο τεχνικός, ο οποίος ήταν αρχηγός της Γουέλινγκτον Φοίνιξ το 2018-2019, και μεταξύ της σύνθεσης, βέβαια, ξεχωρίζει ο Alessandro Diamanti, μάστερ των προτύπων που πρόσφατα έπαιξε στην εθνική Ιταλίας. Υπάρχουν και άλλοι λεγεωνάριοι: ο κύριος τερματοφύλακας Κούτο από την Πολωνία, ο Μπεσάρτ Μπερίσα ο οποίος έχει ήδη σκοράρει 14 γκολ και έπαιξε ήδη στη Γερμανία και την Αγγλία, καθώς έπαιξε στις εθνικές Αλβανίας και Κοσσυφοπέδιου. Ο Παναγιώτης Κόνε είναι λιγότερο αξιοπρόσεκτος, από το βίνγκερ, που έπαιξε 28 αγώνες για την ελληνική εθνική ομάδα και πέρασε πολλά χρόνια στην Ιταλία και την Ισπανία, ανέμεναν περισσότερα από 2 + 1. Η ομάδα ως σύνολο είναι ασταθής και συχνά χάνει, αλλά τώρα είναι σε κίνηση: οι 2 τελευταίες συναντηθείς κερδίστηκαν με σκορ 6:2 και 5:1.

Προηγούμενοι αγώνες

Το μόνο παιχνίδι διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο. Τότε στη Μελβούρνη σημειώθηκε ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων υποδεικνύουν με σιγουριά την Περθ Γκλόρι, η οποία παίζει εντός έδρας, ως νικητής. Αλλά τολμούμε να διαφωνούμε μαζί τους, οι πιθανότητες της Γουέστερν Γιουνάιτεντ ΦΚ να νικήσει είναι σίγουρα όχι μηδενικές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γουέστερν Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *