The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πατσούκα εναντίον Λεόν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Пачука-Леон-12.08b

Πρωτάθλημα Μεξικού – Απερτούρα – 4 ήμερα αγωνιστικής από τις 17

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 03:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεξικό. Πατσούκα. Στάδιο Miguel Hidalgo

Ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος Μεξικού θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα συνάντηση φιλόδοξων Πατσούκα και Λεόν.

Πατσούκα

Η Πατσούκα τερμάτισε το Απερτούρα του 2019 στην ένατη θέση και το ημιτελές Κλαουσούρα του 2020 στην ενδέκατη. Όπως μπορείτε να δείτε, η κάποτε τρομερή ομάδα περνάει δύσκολους καιρούς στη λαμπρή ιστορία της. Προς το παρόν βρίσκεται και πάλι στη μέση της κατάταξης, έχοντας παίξει αγώνες με την Αμερική (1:2), Tigres (1:1) και Queretaro (1:0).

Λεόν

Η Λεόν σημείωσε επίσης τέσσερις βαθμούς με μέτρια διαφορά  τερμάτων 1:2, χάρη σ’ αυτό εγκαταστάθηκε στη δέκατη θέση της κατάταξης. Νωρίτερα, τα «λιοντάρια» σημείωσαν ισοπαλία με τη Γκουανταλαχάρα, κέρδισαν 1:0 την Μοντερέι και ηττήθηκαν 0:2 από την Κρουζ Αζούλ. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στις δύο προηγούμενες καμπάνιες η ομάδα τερμάτισε δεύτερη.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης, οπότε δεν βλέπω ξεκάθαρο φαβορί εδώ. Ωστόσο, θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενος που έχουν αντισταθεί επιτυχώς στην Πατσούκα στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια και δεν τους πειράζει να συνεχίσουν αυτήν την τάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Λεόν δε θα χάσει με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *