The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρτιζάνι εναντίον Μάριμπορ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Partizani(Alb)-Maribor(Slo)-12.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

«Stadiumi Selman Stermassi», Τίρανα

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο προκριματικό γύρο της Γιουρόπα Λιγκ η αλβανική ομάδα Παρτιζάνι από την πόλη των Τιράνων θα αγωνιστεί με τη σλοβενική Μάριμπορ. Το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν τους Σλοβένους, η Μάριμπορ είναι πιο έμπειρη ομάδα, ικανή να επιτύχει τους καθορισμένους στόχους. Αλλά η επερχόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία, η Παρτιζάνι θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν τουλάχιστον για να μην χάσει την υπόληψή της στο εντός έδρας αγώνα, και να δείξουν της δυνατότητές της και να επιτύχει θετικό αποτέλεσμα.

Ήταν πέμπτοι

Στο κανονικό πρωτάθλημα της Αλβανία της σεζόν 2017–18 η Παρτιζάνι πήρε την πέμπτη θέση, σε 36 παιχνίδια οι μελλοντικοί γηπεδούχοι κέρδισαν 15 φορές με 8 ισοπαλίες και 13 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 41:36. Εντός έδρας η Παρτιζάνι σε 18 παιχνίδια σημείωσε οχτώ νίκες και έξι ήττες.

Ενεργή προετοιμασία

Η Μάριμπορ ήταν πολύ δραστήρια πριν από τα προκριματικά της Γιουρόπα Λιγκ, οι Σλοβένοι έπαιξαν οκτώ φιλικούς αγώνες, στους οποίους δεν έχασαν ποτέ: ισοπαλίες με Βαρδάρη και Κοπεγχάγη, νίκες επί την Ουράλ, FK Cukaricki, Κρακοβία, Weitz, κ.λπ. Είναι προφανές, ότι οι πρώην πρωταθλητές της Σλοβενίας σέβονται πολύ το δεύτερο πιο σημαντικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να προκριθούν στη φάση των ομίλων της Γιουρόπα Λιγκ. Την περασμένη σεζόν η Μάριμπορ έχασε την πρωτεία από την Ολυμπία, χάνοντας στους δευτερεύοντες δείκτες.

Πρόβλεψη

Παρτιζάνι και Μάριμπορ είναι ομάδες διαφορετικού επίπεδου, αλλά στο πρώτο παιχνίδι οι Αλβανοί έχουν την ευκαιρία να πιάσουν βαθμούς, απλά πρέπει να παίξουν σε υψηλό επίπεδο στην άμυνα. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα σύνολο είναι κάτω, η Μάριμπορ είναι γνωστή για την εξαιρετική άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *