The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παραγουάη εναντίον Κατάρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Mar 22, 2019; San Diego, CA, USA; Mexico forward Raœl JimŽnez (9) scores on a penalty kick during the second half against Chile at SDCCU Stadium. Mandatory Credit: Orlando Ramirez-USA TODAY Sports

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από 3

Στάδιο Μαρακανά

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, στις 16 Ιουνίου, στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Αμερικής το 2019, όπου θα παίξουν οι εθνικές ομάδες της Παραγουάης και του Κατάρ. Αυτές είναι καλές ομάδες μέσης κατηγορίας, οι οποίες μπορεί να προκαλούν έκπληξη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει απλό παιχνίδι μεταξύ τους. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Παραγουάη – Κατάρ.

Πολύ αδύναμο παιχνίδι τον τελευταίο χρόνο

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Παραγουάης φαίνεται απλά αηδιαστική και δεν χρειάζεται να λάβουμε υπόψη το τελευταίο αποτέλεσμα. Ναι, λίγο πριν από το τουρνουά, οι παίκτες του Eduardo Berisso έπαιξαν ισοπαλία με την Ονδούρα (1:1) και νίκησαν τη Γουατεμάλα (2:0), αλλά ήταν αδύναμοι αντίπαλοι. Πριν από αυτούς τους αγώνες η Guarani απέτυχε σε 6 αγώνες, σημειώνοντας 5 ήττες και μία ισοπαλία με τη Νότιο Αφρική (1:1). Και το πιο σημαντικό, οι Παραγουανοί συνεχώς και από όλους χάνουν…

Το Κατάρ προοδεύει κάθε χρόνο

Ταυτόχρονα, η εθνική ομάδα του Κατάρ προοδεύει γρήγορα με κάθε χρόνο που περνάει, ετοιμάζοντας καθαρά τη σύνθεση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2020. Και έτσι κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της ομάδας γίνονται όλο και καλύτερα. Στις αρχές του 2019 οι παίκτες του Felix Bas κέρδισαν το Ασιατικό Κύπελλο του 2019, κερδίζοντας και τους 7 αγώνες κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτού του τουρνουά, η ομάδα σημείωσε 19 γκολ, ενώ έχασε μόνο μια φορά, από την Ιαπωνία στον τελικό (νίκη με σκορ 3:1). Ωστόσο, τον Ιούνιο, οι “μπορντό” έπαιξαν φιλικό με τη Βραζιλία, το οποίο χάθηκε με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Παραγουάης δεν εκπλήσσει καθόλου τον τελευταίο χρόνο, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την εθνική ομάδα του Κατάρ. Στην πραγματικότητα, οι παίκτες του Κατάρ είναι πιο ισχυροί τώρα, οπότε ο αγώνας πρέπει να ακολουθεί το σενάριό τους.        Ωστόσο, οι bookmakers αφήνουν δίνουν υψηλή  απόδοση σε αυτούς, έτσι πρέπει να ποντάρετε με αντασφάλιση (γιατί να μην επωφεληθείτε;). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Κατάρ με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *