The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παραγουάη εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Парагвай-Бразилия-09.06

Φιλικός

Τέταρτη, 9 Ιουνίου 2021, 03:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ντεφενσόρες ντελ Τσάκο

Η Παραγουάη και η Βραζιλία ξεχωρίζουν στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο μεταξύ των χωρών της Νότιας Αμερικής. Οι πρώτοι καταφέρνουν να μην χάσουν, ενώ οι «πέντε φορές πρωταθλητές» έχουν δείκτη 100%. Σέρι κάποιου στο Asuncion την Τετάρτη το βράδυ σίγουρα θα διακοπεί. Ποιος θα συνεχίσει;

Η Παραγουάη στο σύνολό της δείχνει αυτό που περιμένουν από αυτήν

Οι «Γκουαράνι» δεν ήταν τόσο διάσημοι για την ικανότητά τους να παίζουν οι ίδιοι, αλλά επειδή εμπόδιζαν επιδέξια τους αντιπάλους τους να κάνουν το ίδιο. Τα χρόνια περνούν, οι γενιές αλλάζουν και αυτή η ομάδα είναι πάντα ευχαριστημένη με ισοπαλία. Είναι περίεργο το γεγονός ότι οι παίκτες του Eduardo Berizzo (ο Αργεντινός έπαιξε αμυντικά και στη Θέλτα) έχουν ήδη καταγράψει «ειρηνικό αποτέλεσμα» τέσσερις φορές σε 5 γύρους; Η μόνη εξαίρεση ήταν το περασμένο έτος 1-0 με τη Βενεζουέλα εκτός έδρας, ο Χιμένες  άνοιξε το σκορ στο 85ο λεπτό, και οι γηπεδούχοι δεν είχαν χρόνο να απαντήσουν με κάτι. Στο τελευταίο ματς όλα τελείωσαν 0-0. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι εκτός έδρας οι Παραγουανοί φαίνονταν σχεδόν καλύτεροι από την Ουρουγουάη, με επικεφαλής τον Luis Suarez, παίζοντας με «νούμερο δύο», δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν νίκησαν τον Muslera.

Η Βραζιλία δεν πρέπει να χαλαρώσει

Οι «Pentacampeons» έχουν να υπενθυμίσουν για τον αυτό τους εδώ και πολύ καιρό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πήγαν στη Ρωσία ως το κύριο φαβορί, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε καν στους ημιτελικούς. Αλλά από αυτό το χτύπημα, φαίνεται ότι η «σελεσάο» συνήλθε. Κέρδισαν με τον ίδιο Tite ως επικεφαλής το Copa America, και τώρα ξεπερνούν με σιγουριά τα προκριματικά. Στις 4 νίκες που κέρδισαν πέρυσι, το φθινόπωρο, οι Βραζιλιάνοι πρόσθεσαν άλλη μία. Δεν ήταν τόσο εύκολο με τον Ισημερινό, ο οποίος υπερασπίστηκε επιμελώς. Ωστόσο, ο Neymar έκανε τη διαφορά, όπως πρέπει να κάνει ένας πραγματικός ηγέτης. Από το πέρασμά του ο Ρίτσαρλισον επιτέλους σκόραρε στον Dominguez στο 65ο λεπτό. Και μετά ο ίδιος ο αστέρας «έκλεισε» το παιχνίδι, σκοράροντας από το σημείο πέναλτι λίγο πριν το τελικό σφύριγμα. Στην πραγματικότητα, στο Asuncion, η «σελεσάο» πρέπει να κάνει το ίδιο: να σπάσει τη βαθιά άμυνα του αντιπάλου.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βραζιλία είναι αήττητη σε 7 αγώνες στη σειρά σε κανονικό χρόνο. Αλλά ταυτόχρονα, κέρδισε, εκτός από τα πέναλτι, μόνο 1 συνάντηση από τις 6 τελευταίες, το 2017 σημειώσε με το Παραγουάη 3-0 εντός έδρας. Τελευταία φορά εκτός έδρας η «σελεσάο» κέρδισε το 1985.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν ότι οι φιλοξενούμενοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Αλλά η Παραγουάη ξέρει να παίζει με αυτήν την ομάδα και η Βραζιλία είναι απίθανο να αγωνιστεί για συντριπτική νίκη. Αξίζει να σκεφτείτε να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους με χάντικαπ +1 γκολ (απόδοση 1,86).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *