The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-RealMadrid-06.03

Τσάμπιονς Λιγκ

Park de Prens“, Παρίσι

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρξουν δύο δεύτεροι αγώνες των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της γαλλικής ομάδας ΠΣΖ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των Παρισίων και Μαδριλένιων έλαβε χώρα στα μέσα Φεβρουαρίου και έφερε τη νίκη 3:1 στην Ρεάλ. Τώρα, για να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης η ομάδα του Ουνάι Εμέρι πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στον στόχο του αντιπάλου.

Ηγέτης της Γαλλίας

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η ΠΣΖ μόνο κέρδιζε, πρώτα στην Λιγκ 1 οι Παριζιάνοι ήταν ισχυρότεροι από τη Στρασμπούρ  5:2, μετά δύο φορές κέρδισαν από 3:0 την Ολιμπίκ Μαρσέιγ, στον τελευταίο γύρο του Γαλλικού Όπεν εκτός έδρας ήταν ισχυρότεροι από την Τρουά 2:0. Στο εγχώριο πρωτάθλημα η ΠΣΖ τα έχει όλα μια χαρά, οι «κόκκινο-μπλε» έχουν χάντικαπ 14 βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι επικεντρώνονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρίτοι στην Ισπανία

Σε αντίθεση με τους Παριζιάνους οι Μαδριλένιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βάζουν στους εγχώριους αγώνες του πρωταθλήματος τη δεύτερη σύνθεση. Στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει στο ενεργητικό της ένα βαθμό και αγωνίζεται για την τελική πρόκριση στο TOP-3 με την Βαλένθια, η οποία χάνει στους “μαρέγκες” μόνο μία μονάδα. Στην τρέχουσα σεζόν εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Ρεάλ έπαιξε τρεις συναντήσεις, στις οποίες κατάφερε να κερδίσει δύο φορές με μία ήττα, η ήττα καταγράφηκε στο Στάδιο Γουέμπλεϊ από την Τότεναμ.

Πρόβλεψη

Οι ηγέτες της ΠΣΖ ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο, προετοιμάζονταν για την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι Μαδριλένιοι εκτός έδρας δεν δείχνουν πάντα το μέγιστό τους, ακόμη και η ελάχιστη ήττα φέρνει τις «μαρέγκες» στον επόμενο γύρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *