The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Monaco-15.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

Park de Prens“, Παρίσι

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 33ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ ΠΣΖ και Μονακό, των δύο ηγετών του γαλλικού ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση νίκης πάνω από την ομάδα του Ουνάι Εμέρι οι «κόκκινο-μπλε» επίσημα γίνονται πρωταθλητές της Γαλλίας και είναι πολύ συμβολικό το γεγονός ότι τον τίτλο οι Παριζιάνοι μπορεί να πάρουν από τους νυν πρωταθλητές στην προσωπική μονομαχία.

Οι ηγέτες

Μετά από 32 παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η Μονακό κατάφερε να σημειώσει 84 βαθμούς στο ενεργητικό της, οι “κόκκινο-μπλε” είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον πιο κοντινό ανταγωνιστή, τη Μονακό. Στα πέντε τελευταία ματς οι Παριζιάνοι δεν έχασαν ποτέ, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, η μοναδική ισοπαλία καταγράφηκε στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον Σαιντ Ετιέν. Συνολικά στην έδρα του ο μεγιστάνας του Παρισιού στο πλαίσιο της Λιγκ 1 έπαιξε 16 αγώνες, όπου κέρδισε και τις 16 φορές.

Δεύτεροι

Η Μονακό έχει 14 βαθμούς λιγότερο από την ΠΣΖ, οι Μοναγάσκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, με την σειρά τους έχοντας 7-πόντο χάντικαπ μπροστά από τη Λυών και τη Μαρσέιγ. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να κερδίσουν τρεις φορές με μία ισοπαλία με την Ρεν και μια ήττα στον τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος από την ΠΣΖ με σκορ 0:3. Συνολικά εκτός έδρας η Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα έπαιξε σε 15 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρόσφατα νίκησε με αυτοπεποίθηση την Μονακό στον τελικό του Λιγκ Καπ, τι εμποδίζει στον αρχηγό του γαλλικού πρωταθλήματος να επαναλάβει αυτή την επιτυχία πλέον στην έδρα του; Στο επόμενο παιχνίδι το στοίχημα στο φαβορί μέσω του over φαίνεται πολύ καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ + over 2,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *