The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Γκινγκάμπ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Guingamp-24.01

Κύπελλο Γαλλίας, Γύρος των 32

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στους 32 του Κυπέλλου Γαλλίας η ΠΣΖ θα φιλοξενεί την Γκινγκάμπ στην έδρα της. Η ομάδα από τη Βρετάνη δεν ήταν πολύ τυχερή να πάρει τόσο ισχυρό αντίπαλο σε τόσο πρώιμο στάδιο στο δεύτερο πιο σημαντικό τουρνουά του γαλλικού ποδοσφαίρου, μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον ανταγωνιστή κιόλας. Επιπλέον η ΠΣΖ παίζει εξαιρετικά δυνατά στους εντός έδρας αγώνες, ενώ η Γκινγκάμπ ιστορικά έχει προβλήματα στα παιχνίδια εκτός έδρας.

Χωρίς τον Νεϊμάρ είναι δύσκολα

Στις 14 Ιανουαρίου η ΠΣΖ χωρίς τον Νεϊμάρ με αρκετή δυσκολία κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Ναντ με σκορ 1:0. Στις 17.01 πλέον με το Βραζιλιάνο η παριζιάνικη ομάδα δεν είχε προβλήματα στον αγώνα κατά της Ντιζόν, όπου ο Νεϊμάρ έκανε πόκερ και έδωσε δύο ασίστ, και την περασμένη Κυριακή οι «κόκκινο-μπλε» έχασαν από τη Λυών στο γήπεδο του αντιπάλου.

Δύο ήττες

Η Γκινγκάμπ είχε ένα καλό ξεκίνημα στη νέα χρονιά: νίκησε τη Νιόρ στο Κύπελλο Γαλλίας, κέρδισε τη Στρασμπούργκ στο πρωτάθλημα, αλλά στα τελευταία δύο ματς οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχασαν από τη Λυών και την Αμιέν. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η ενδεκάδα έπεσε στην ένατη θέση, έχοντας 29 βαθμούς στο ενεργητικό. Είναι επίσης σημαντικό να δώσουμε προσοχή στις εκτός έδρας στατιστικές της Γκινγκάμπ τη σεζόν. Στα 11 παιχνίδια σημειώθηκαν μόνο τρεις νίκες και επτά ήττες. Με τέτοια στοιχεία είναι δύσκολο να υπολογίζει κάτι θετικό στο Παρκ ντε Πρενς.

Πρόβλεψη

Ακόμα κι αν η ΠΣΖ θα παίξει το επερχόμενο παιχνίδι όχι με τη βάση, κάτι που είναι πολύ πιθανό, το κίνητρο των Παριζιάνων μετά την ήττα από τη Λυών θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο, έτσι ώστε μπορούμε μόνο να λυπηθούμε την Γκινγκάμπ. Στο αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το ποντάρισμα στο χάντικαπ μείον των μελλοντικών γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *