The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

Омония-Олимпиакос-29.09b

Πρωτάθλημα Ελλάδας – Πλέι-οφ – Όμιλος Α

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022, 7:00 μ.μ.

Stadio Toumbas

Στις 4 Μαΐου, στο πλαίσιο του Ελληνικού Πρωταθλήματος, οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει

Για τον Ολυμπιακό όλα είναι εντάξει στο πρωτάθλημα, φτάνει να μην χάσει σε αυτή τη συνάντηση για να εγγυηθεί τον τίτλο. Η διαφορά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή είναι 13 βαθμοί, οπότε το θέμα με το πρωτάθλημα έχει σχεδόν λυθεί. Δεν κατέστη δυνατό να γίνει χρυσό διπλό, ακριβώς λόγω του ΠΑΟΚ, από τον όποιο έχασε στα ημιτελικά του εθνικού κυπέλλου. Στον τελευταίο γύρο, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-2 τη νίκη επί των Ιωαννίνων, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 90+8ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ δεν διεκδικεί πλέον τον τίτλο

Οι «Δικέφαλοι Αετοί του Βορρά» είναι δεύτεροι στην Ελλάδα και δεν παλεύουν για τον τίτλο, ο πλησιέστερος διώκτης είναι 6 βαθμούς πίσω. Η ομάδα έπαιξε καλά στο Conference League, όπου κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά, χάνοντας εκεί από τη Μαρσέιγ. Ο σύλλογος μπορεί ακόμα να κερδίσει το τρόπαιο, για αυτό χρειάζεται να κερδίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει επτά σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία εντός έδρας με την ΑΕΚ – 1:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές μόνο αυτή τη σεζόν. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κέρδισε εντός έδρας 2:1 και έπαιξε εκτός έδρας – 1:1. Πρόσφατα, οι ομάδες έπαιξαν στο Κύπελλο Ελλάδος 0:0 και 1:1, λόγω εκτός έδρας γκολ, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε.

Πρόβλεψη

Αν και συναντηθούν κορυφαίοι, σίγουρα δεν πρόκειται για αγώνα για τον τίτλο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει σοβαρά και μπορεί να εξασφαλίσει τον τίτλο. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα, με μικρό αριθμό επικίνδυνων στιγμών. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο κάτω από 2,5 γκολ και απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *