The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Μπενφίκα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

paok

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο ΠΑΟΚ

Επιστρέφουμε στις μάχες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπενφίκα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Έλληνες είναι έτοιμοι για μάχη

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας έμπειρος μαχητής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμάται. Οι Έλληνες έχουν ήδη ξεκινήσει τα προκριματικά τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στον δεύτερο γύρο νίκησαν τη τουρκική Μπεσίκτας 3:1. Το πρωτάθλημα της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει, όπου ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο νίκησε τη Λάρισα 1:0. Τα φιλικά και επίσημα παιχνίδια δείχνουν ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα στην άμυνα. Ο προπονητής εδώ είναι ο Πορτογάλος Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος προηγουμένως προπονούσε την Μπράγα, σίγουρα γνωρίζει τη δύναμη της Μπενφίκα. Πρόκριση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο, αλλά τώρα είναι μια ομάδα επιπέδου του Europa League.

Η Μπενφίκα ενισχύθηκε σοβαρά

Όλοι έχουν συνηθίσει ότι οι πορτογαλικοί σύλλογοι ζουν από το γεγονός ότι μεγαλώνουν αστέρια και στη συνέχεια τα πωλούν σε κορυφαίους συλλόγους, υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. Η Μπενφίκα έχει επίσης δείξει ότι έχει τα χρήματα αυτή την περίοδο, δαπανώντας έως και 80 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας. Με αυτά τα χρήματα αγοράστηκαν 5 ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων θα πουν λίγα, τρεις έφεραν από βραζιλιάνικους συλλόγους. Με μια τέτοια επένδυση η μην πρόκριση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν αποτυχία. Μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν στην Πορτογαλία η Μπενφίκα διατηρεί τη φόρμα μέσα από φιλικούς αγώνες στους οποίους κατάφερε να νικήσει τους Ρεν, Μπόρνμουθ και Μπράγκα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές, πάντα στα πλέι οφ. Τελευταία φορά στα προκριματικά των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018. Τότε στη Λισαβόνα σημειώθηκε ισοπαλία 1:1, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι η Μπενφίκα επικράτησε με σκορ 4:1. Οι άλλες δύο μάχες διεξήχθησαν στα πλέι-οφ του Europa League και κατέληξαν επίσης σε νίκες για το πορτογαλικό grandee.

Πρόβλεψη

Ιστορικά η Μπενφίκα είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ. Η πορτογαλική ομάδα είναι το φαβορί αυτής της συνάντησης, δεδομένης της ενίσχυσης των «αετών», η ομάδα στοχεύει να παίξει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δίνουμε προτεραιότητα στους φιλοξενούμενες εδώ και στοιχηματίζουμε στη σαφή νίκη τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπενφίκα με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *