The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Βασιλεία: πρόβλεψη για τον αγώνα

PAOK(Gre)-Basel(Sui)-24.07

Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Stadio Toumbas, Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ θα ανταγωνιστεί με την Ελβετική Βασιλεία, και ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ελβετία τα εγχώρια πρωταθλήματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα, οι ομάδες προετοιμάζονταν για την επερχόμενη συνάντηση, παίζοντας φιλικούς αγώνες, η Βασιλεία, βέβαια, έχει καταφέρει να παίξει τον αγώνα για το Σούπερ Καπ.

Δεν είναι άσχημη φόρμα

Ο ΠΑΟΚ στα τέλη Ιουνίου και τον Ιούλιο έπαιξε έξι φιλικούς αγώνες, στους οποίους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι κατάφεραν να επιτύχουν αρκετά καλά αποτελέσματα. Σημειώθηκαν μόνο μία ήττα από τη Nordsjælland, δύο ισοπαλίες με την Άντερλεχτ και τη Γκεντ, τρεις νίκες επί την Στεάουα Βουκουρεστίου, Ρουαγιάλ Αντβέρπ  και Ντε Χράαφσχαπ. Πριν από την έναρξη της σεζόν ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε με τον παίκτη της Ντιναμό Χατσερίντι, ο οποίος πριν έπαιξε στην Αχμάτ Λεο Τζάμπα.

Υπάρχουν απώλειες

Η Βασιλεία είναι πολύ πιο έμπειρη από τον ΠΑΟΚ, η πρωταθλήτρια της Ελβετίας ήταν συχνά συμμετέχουσα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Βασιλεία έχει απώλειες προσωπικού, τον σύλλογο άφησαν ο Elyunussi, Vaclik και Lang, όμως υπάρχει ενίσχυση στο πρόσωπο των Widmer, Oberlin και Kalulu. Ένα άλλο δυσάρεστο γεγονός: τραυματισμοί των Balanta, Dzhaki, Kuzmanovich, Campo. Η σημερινή φόρμα των φιλοξενούμενων είναι αδύναμη, στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις οι “κόκκινο-μπλε” μόνο έχαναν με μεγάλο αριθμό των γκολ στο δικό τους δίχτυο. Καταγραφήκαν ήττες από: την Γουλβερχάμπτον, την Ααράου, τη Φέγενορντ και τη Ζανκτ Γκάλεν

Πρόβλεψη

Ο ΠΑΟΚ είναι κατώτερος της Βασιλείας στην εμπειρία και την κατάσταση, αλλά στο πλευρό των Ελλήνων είναι ο παράγοντας της έδρας και η καλύτερη αγωνιστική φόρμα. Γενικών, στην αντιπαράθεση, ο ΠΑΟΚ θα έχει πιθανώς προβλήματα με την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά στον εντός έδρας αγώνα οι νότιοι έχουν καλή πιθανότητα θετικής έκβασης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΑΟΚ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *