The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Αϊντχόφεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

PAOK (Копия)

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τούμπας

Στον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σχεδόν ταυτόχρονα – το βράδυ της Πέμπτης. Στη Θεσσαλονίκη θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν. Ποιος είναι πιο δυνατός τώρα, οι Έλληνες ή οι Ολλανδοί; Θα προχωρήσει πιθανότατα ένας από το ζευγάρι αυτό.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται καλός αυτή τη σεζόν

Οι «δικέφαλοι αετοί του Βορρά» ξεκίνησαν καλά στην πρόκριση του Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας διαδοχικά 2 πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Πρώτα, οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα νίκησαν με αυτοπεποίθηση την Μπεσίκτας και στη συνέχεια αποδείχθηκαν ισχυρότεροι από την Μπενφίκα. Ήταν ακόμη πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι κατάφεραν να χάσουν στον αποφασιστικό γύρο από την άπειρη Κρασνοντάρ και στις δύο συναντήσεις. Φαίνεται ότι αυτό έχει πλήξει σοβαρά την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ. Έχοντας βρεθεί στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, οι Έλληνες, οι οποίοι με αυτοπεποίθηση νίκησαν τους γίγαντες από την Κωνσταντινούπολη και τη Λισαβόνα, περιορίστηκαν στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Καθώς η λευκή ισοπαλία με την Γρανάδα, αν και εκτός έδρας, απέχει πολύ από το αποτέλεσμα που χρειάζονταν οι «δικέφαλοι αετοί».

Η Αϊντχόφεν δεν θα δώσει νίκη σε κανέναν τόσο εύκολα

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν από καιρό πάει σε υποστηρικτικούς ρόλους ακόμη και στην πατρίδα τους στην Ολλανδία. Αυτή τη φορά ο σύλλογος από το Αϊντχόβεν ξεκίνησε καλά: 4 νίκες και μία ισοπαλία στο Eredivisie και το πέρασμα των Mura και Rosenborg στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά καμία ομάδα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ύφεση και η ΠΣΒ δεν αποτελεί εξαίρεση. Δυστυχώς, τα αδύναμα αποτελέσματα της ομάδας στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου συνέπεσαν με την έναρξη της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ακόμα και το γκολ του Mario Goetze πριν από 2 εβδομάδες “στο αποδυτήριο” δεν βοήθησε, μετά το διάλειμμα η Γρανάδα έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και ήδη μέχρι το 66ο λεπτό είχε προβάδισμα. Τελείωσαν στις 22 Ιουλίου με το 2:1 υπέρ των «Nasrid». Ωστόσο, οι παίκτες του Roger Schmidt αποκαταστάθηκαν εν μέρει όταν νίκησαν την Ομόνοια στο δεύτερο γύρο. Εδώ η κατάσταση αποδείχθηκε «καθρέφτης»: οι Ολλανδοί έχασαν πρώτοι, αλλά στη συνέχεια σημειώθηκε διπλό από τον Ντόνιελ Μάλεν, έναν ποδοσφαιριστή που προσκαλείται ήδη σε στην εθνική ομάδα των Κάτω Χωρών. Ωστόσο ο κοροναϊός και οι τραυματισμοί έχουν ρίξει περισσότερους από δώδεκα παίκτες.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2000 και το 2001 οι σύλλογοι συναντήθηκαν δύο φορές στους 32 του Κυπέλλου UEFA. Και στις δύο περιπτώσεις οι Ολλανδοί πέρασαν παρακάτω, κερδίζοντας 3 από τους 4 αγώνες με μία ήττα.

Πρόβλεψη

Φυσικά, ο κοροναϊός παρενέβη βίαια στις αποδόσεις. Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες υποτιμούν τρομερά τους φιλοξενούμενους. Αυτοί θα παλέψουν, οπότε στοιχηματίζουμε σε ουδέτερο «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» με απόδοση 2,03.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *