The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PAOK-Ajax-06.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος Προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Στάδιο ΠΑΟΚ

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ θα συναντηθεί με τον Άγιαξ.

ΠΑΟΚ

Η ελληνική ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν δεν ήξερε ίσους αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Στους 30 αγώνες η ομάδα κέρδισε 26 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, χωρίς να χάσει ούτε μία φορά. Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Ολυμπιακό πέντε βαθμούς και έγινε πρωταθλήτρια και νικητής του Κυπέλλου Ελλάδας. Στους φιλικούς αγώνες η ομάδα έχασε μόνο από την AZ (1:0), έπαιξε ισοπαλία με Zwolle (2:2) και Al-Taawon (1:1), καθώς νίκησε τη Nordsjaelland (0:3), Universitatea  (0:5), Sint-Truiden (0:4), Άντερλεχτ (1:3) και Φορτούνα (1:5).

Άγιαξ

Η ολλανδική Άγιαξ την περασμένη σεζόν ήταν ασταμάτητη. Η ομάδα στη γραμμή τερματισμού άρπαξε το πρωτάθλημα από την ΠΣΒ, στη συνέχεια κέρδισε τον τελικό του Ολλανδικού Κυπέλλου Willem II, και στο Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους, φτάνοντας στα ημιτελικά. Στους τελευταίους αγώνες η Άγιαξ νίκησε την Μπασάκσεχιρ (2:1), την Γουότφορντ  (2:1), την OFI (6:2), έχασε από τον Παναθηναϊκό (1:2), έπαιξε ισοπαλία με Σίβασπορ (1:1) και νίκησε την ΠΣΒ στο Κύπελλο της χώρας (2: 0).

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ είναι τώρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες στην Ευρώπη. Η αποχώρηση των De Ligt και De Jong θα επηρεάσει το παιχνίδι της, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει την επιθυμία της ομάδας να επαναλάβει την επιτυχία του περασμένου έτους. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός τον τελευταίο χρόνο, αλλά εντός έδρας θα είναι σε θέση να πάρει μέγιστο την ισοπαλία λόγω της τρελής υποστήριξης του γηπέδου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ΠΑΟΚ δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *