The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ (Ελλάδα) εναντίον Γρανάδα (Ισπανία): πρόβλεψη για τον αγώνα

ПАОК-Краснодар-30.09b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ελλάδα. Θεσσαλονίκη. Στάδιο Τούμπας

Ο έκτος γύρος του Europa League έχει να μας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του ελληνικού ΠΑΟΚ και της Ισπανικής Γρανάδας.

ΠΑΟΚ

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα αήττητος, αλλά σε ευρωπαϊκούς αγώνες, έχει ήδη χάσει όλες τις πιθανότητες να φτάσει στους 3 του Europa League. Μετά τους αγώνες με την Ομόνοια (1:1, 1:2), Γρανάδα (0:0) και PSV (4:1, 2:3), η ομάδα κέρδισε πέντε βαθμούς και καταλαμβάνει την τρίτη θέση με διαφορά τερμάτων 8:7.

Γρανάδα

Το απόλυτο ντεμπιτάντ  της κύριας κλήρωσης του Europa League Γρανάδα πηγαίνει εντυπωσιακά πρώτη με 10 βαθμούς στο ενεργητικό  και διαφορά τερμάτων 6:3. Οι αποφασιστικές ήταν δύο νίκες έναντι της Ομόνοια (2:0, 2:1). Ενώ με πιο έμπειρες PSV (2:1, 0:1) και ΠΑΟΚ (0:0), τα πράγματα δεν ήταν πολύ ομαλά.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, οι κύριοι διεκδικητές της νίκης σε αυτό το ζευγάρι είναι οι Έλληνες, υπέρ των οποίων θα παίξει ο παράγοντας της έδρας. Η Γρανάδα δεν δείχνει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτήν τη στιγμή, οπότε δεν θα μπορέσει να κερδίσει τρεις βαθμούς εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΑΟΚ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *