The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παλμέιρας εναντίον Τζούνιορ ντε Μπαρανκίγια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Palmeiras-Junior-17.05

Κόπα Λιμπερταδόρες

Allianz Parque

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 3:45 π.μ (ώρα Ελλάδας)

Η Παλμέιρας θα φιλοξένει την Κολομβιανή Τζούνιορ ντε Μπαρανκίγια στο τελικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες στο γήπεδο Allianz Parque στις 17 Μαΐου στις 03:45 π.μ.

Η Παλμέιρας είναι καλή αυτή τη σεζόν, φοβίζει με το παιχνίδι της τους αντιπάλους της. Τώρα οι “πράσινοι-λευκοί” είναι στην 1η θέση στο κουαρτέτο του Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας εξασφαλίζει τη θέση στα πλέι-οφ με 13 βαθμούς. Στην επίθεση τα “γουρούνια” σκόραραν 11 φορές, η άμυνα είναι επίσης σε καλή κατάσταση, έχασε 2 γκολ. Οι προηγούμενοι αγώνες της Παλμέιρας εντός έδρας έχουν ως εξής: 0:0 Σαπικοάνσε, Boka Τζούνιορς 1:1 και ήταν ισχυρότερη από την Internacional 1:0.

Η Τζούνιορ ντε Μπαρανκίγια αποδίδει καλά αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα χάνει πολλούς σημαντικούς βαθμούς σε εύκολες συναντήσεις. Οι “Καρχαρίες” βρίσκονται στην 2η θέση στον όμιλο με 7 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 5 παιχνίδια. Οι Κολομβιανοί στενοχώρησαν τους αντιπάλους 4 φορές, χάνοντας 5 γκολ. Στους τελευταίους αγώνες η Τζούνιορ νίκησε τη Χάγηρες της Κόρδοβα 2-1, έπαιξε ισοπαλία με την Αμερική De Cali 2-2 και κέρδισε 2-0 την Alliance Lima.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας την τελευταία φορά νίκησε την Τζούνιορ με σκορ 3-0. Τώρα τα «γουρούνια» δεν χρειάζεται να εκτελέσουν κάποιους στόχους, αλλά οι «καρχαρίες» χρειάζονται μόνο νίκη σε αυτή τη συνάντηση, όμως δεν νομίζω ότι οι Βραζιλιάνοι θα χάσουν εντός έδρας, συνεχίζοντας έτσι το σίγουρο παιχνίδι στη διεθνή σκηνή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: χάντικαπ (1) με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *