The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παιχνίδια με ξεκάθαρα φοβορί για τον 4ο όμιλο .

pame stoixima

4os omilos

 

ΑΡΣΕΝΑΛΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

           (1.55 – 4.33 – 6.50)

Διεξάγετε στο Emirates χωρητικότητας  60,340 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Στις δυο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσει η Γαλατάσαραι  μετράει ισάριθμες νίκες  . 2-6 τα τέρματα .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Άρσεναλ  μετράει 1 νίκη 3 ισοπαλίες  και  2 ήττες σημειώνοντας  8 τέρματα και δέχτηκε 8.Η Γαλατάσαραι μετράει 2 νίκες 3 ισοπαλία και 1 ήττα   σημειώνοντας  5 τέρματα ενώ έχει  δεχθεί  4 τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 arsenal vs galata

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Άρσεναλ: Παρατάχθηκε με σύστημα 4-1-4-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ και δέχθηκε την ήττα με σκορ 2-0 . Κατώτερη των περιστάσεων και το τελικό  2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού οι γηπεδούχοι απέλασαν σορό ευκαιριών εν αντιθέση με τους φιλοξενούμενους  οι οποίοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου .

Γαλατάσαραι : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Άντερλεχτ  και πήρε  την ισοπαλία  με σκορ 1-1 . Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52΄και στην συνέχεια προσπάθησε να ασκήσει πίεση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα . Τελικά τα κατάφερε με τέρμα του Γιλμάζ στο 90΄και πήρε αυτό που δικαιούταν από το  παιχνίδι  .

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Δεν είναι και στα καλύτερα τους οι γηπεδούχοι και ψάχνουν μια νίκη η οποία θα τους ανεβάσει το ηθικό  . Απόψε το παιχνίδι προσφέρεται για  μια νίκη που τόσο έχουν ανάγκη και η επιλογή μας θα στραφεί στον άσσο κάπου στο €1.55 .

_________________________________________________________________________________

 

 

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

           (6.00 – 4.20 – 1.60)

Διεξάγετε στο Constant Vanden Stock Stadium  χωρητικότητας  28,063 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Στην μια φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες η Ντόρτμουντ πήρε την νίκη με σκορ 2-1 .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Άντερλεχτ μετράει 3 νίκη και 3 ισοπαλίες  σημειώνοντας  11 τέρματα και δέχτηκε 7.Η Ντόρτμουντ μετράει 3 νίκες 2 ισοπαλία και 1 ήττα   σημειώνοντας  11 τέρματα ενώ έχει  δεχθεί  9 τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 anderlex vs dormund

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Άντερλεxτ: Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Γαλατάσαραι  και πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 . Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τέρμα του Πραέτ στο 52΄αλλά δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα .

Ντόρτμουντ : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Άρσεναλ  και πήρε  την νίκη με σκορ 2-0  . Πολύ καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι είχε τον έλεγχο , σκόραρε δυο τέρματα με τους Ιμμόπιλε στο 45΄και του Πιέρ – Έμερικ στο 53΄. Δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου και μπορούσαν αν είχανε την ευστοχία να πετύχουνε πολύ περισσότερα τέρματα .

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι . Σκοράρουνε και δέχονται τέρματα σχεδόν με την ίδια ευκολία και η επιλογή μας θα στραφεί στο Over 2.5 τέρματα κάπου στο €1.60 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *