The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πάφος εναντίον Ομόνοια: προγνωστικά για στοίχημα

Ομόνοια

Πρωτάθλημα Κύπρου

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Πρώην Παφιακό)

Η δέκατη πέμπτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Πάφο και την Ομόνοια είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη.

Πάφος

Η Πάφος τελείωσε την προηγούμενη εκστρατεία στην έβδομη θέση, η οποία αντιστοιχεί πλήρως στην ιδιότητά της ως ισχυρής μεσαίας ομάδας. Και τώρα οι «κυανόλευκοι» νιώθουν υπέροχα πέμπτοι με 21 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 18:13. Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις νίκησαν την Άχνας (3:0), ΑΕΛ (1:0) και ΑΕΚ Λάρνακας (3:1), ενώ σημείωσαν ισοπαλίες 0:0 με τον Άρη και 1:1 με τον ΑΠΟΕΛ.

Ομόνοια

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η Ομόνοια με ποικίλη επιτυχία αντιμετώπισε την ΑΕΛ (1:0, 1:0), την ΑΕΚ Λάρνακας (1:1), την Δόξα (1:2) και τον ΑΠΟΕΛ (2:4). Με τόσο μέτρια απόδοση η ομάδα άλλαξε τη συνηθισμένη της μάχη για τον τίτλο στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:14.

Πρόβλεψη

Το πρωτάθλημα Κύπρου δεν μας χαρίζει υψηλές επιδόσεις και η Πάφος με την Ομόνοια δεν αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα. Περιμένω ρεαλιστικό ποδόσφαιρο από τις ομάδες με ελάχιστα ακριβή χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *