The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πάρι Σεν Ζερμέν εναντίον Σαιντ Ετιέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-SaintEtienne-14.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος Γαλλίας η ομάδα του Παρισιού Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της θα φιλοξένει τη Σαιντ Ετιέν, συνάντηση των δύο ονομαστών γαλλικών ομάδων. Οι “κόκκινο-μπλε” παίζουν την Παρασκευή, επειδή ήδη στις 18 του μηνός ξεκινούν στο Champions League με τον αγώνα ενάντια στη Λίβερπουλ. Αποτελεί μεγάλο ενδιαφέρον, ποιο σχήμα θα βάλει ο Τουχέλ για τη Σαιντ Ετιέν, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός των παικτών ήταν στη σύνθεση των εθνικών τους ομάδων, και συμμετείχαν άμεσα στους αγώνες.

Εξαιρετική στατιστική

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, οι «κόκκινο-μπλε» κέρδισαν στον αγώνα για το Σούπερ Καπ τη Μονακό 4:0, ήταν ισχυρότεροι από τη Καέν, Γκινγκάμπ, Ανζέ, Νιμ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η ΠΣΖ βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει 12 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι τρεις μονάδες περισσότερο από τους πλησιέστερους διώκτες: Ντιζόν και Τουλούζ. Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των Παριζιάνων παικτών στις εθνικές και το πιο κοντινό αγώνα με την Λίβερπουλ, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Τουχέλ για την επερχόμενη συνάντηση δε θα βάλει καθόλου τη βασική σύνθεση.

Χωρίς ήττες

Ο Σαιντ Ετιέν στο πρωτάθλημα της Γαλλίας που ξεκίνησε δεν έχει χάσει ποτέ. Οι «πράσινοι» στον πρώτο γύρο ήταν ισχυρότεροι από την Γκινγκάμπ, στη συνέχεια έπαιξαν ισοπαλία με Στρασβούργο, Μονπελιέ, Αμιέν. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σημείωσαν 6 βαθμούς στο ενεργητικό τους και βρίσκονται στην 9η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι η Σεντ Ετιέν είναι ομάδα του «πάτους», τρία παιχνίδια από τέσσερα έληξαν με το σύνολο είναι κάτω από 2,5.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ σίγουρα θα κερδίσει στο εντός έδρας αγώνα την Σαιντ Ετιέν, αλλά υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η νίκη θα είναι εύκολη και συντριπτική. Οι “πράσινοι” που και που δημιουργούν προβλήματα στην πρωταθλήτρια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *