The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πάντερμπορν εναντίον Νυρεμβέργη: προγνωστικά για στοίχημα

Падерборн-Нюрнберг-30.07

Β’ Κατηγορία Γερμανίας

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Benteler Arena

Νέα γερμανική ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει τον 1ο γύρο, ωστόσο, μέχρι στιγμής μόνο στο επίπεδο της Bundesliga 2. Και ο επόμενος γύρος έχει προγραμματιστεί κυρίως για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, κάποιες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ήδη την Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα Πάντερμπορν – Νυρεμβέργη. Ποια ομάδα είναι πιο προετοιμασμένη για να κερδίσει βαθμούς;

Η Πάντερμπορν ξεκινά μια νέα εποχή

Οι «ασπρομπλέ» το 2017-2021 έπαιζαν υπό την ηγεσία του Steffen Baumgart. Δεν ήταν το μεγαλύτερο τμήμα, αλλά πόσα κατάφερε να χωρέσει! 2 συνεχόμενες προβιβασμούς, από την 3η κατηγορία στην ελίτ, αλλά στην Bundesliga 1 ο νεοφερμένος ικανοποιήθηκε μόνο με την τελευταία, 18η θέση. Τελικά, στην τελευταία κλήρωση, στο 2ο πρωτάθλημα, η ομάδα υπό την καθοδήγηση του τεχνικού της σημείωσε ένα μέσο αποτέλεσμα, τερματίζοντας στην 9η θέση. Μετά από αυτό, ο Baumgart πήγε να ανεβάσει την Κολωνία, και αντικαταστάθηκε από τον Lucas Kwasnek, ο οποίος δούλεψε καλά με την Saarbrücken. Μέχρι στιγμής ο Πολωνός ξεκίνησε με ερωτήσεις: με ισοπαλία, αλλά εκτός έδρας με τη δυνατή Χάιντενχαϊμ, δεν σκόραραν, αλλά συγκράτησαν τις επιθέσεις του αντιπάλου, ενώ ο Χουτ έκανε 5 αποκρούσεις.

Η Νυρεμβέργη ξεκίνησε επίσης με ισοπαλία

Οι «Clubbers» θεωρούνται δικαίως ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ στη χώρα. Αλλά ταυτόχρονα, ξεκινώντας από το 2014, πέρασαν μόνο 1 σεζόν στη γερμανική ελίτ ποδοσφαίρου, 2018/2019, και στη συνέχεια, αφού τερμάτισαν στην 18η θέση, επέστρεψαν αμέσως στο συνηθισμένο επίπεδο της Bundesliga 2. Από την ομάδα πάντα  περιμένουν ανακάλυψη, αγώνα για την ανάκτηση των χαμένων θέσεων. Αλλά στην αρχή σημειώθηκε σχεδόν μια δεύτερη συνεχόμενη πτώση (16η θέση) και το 2020/2021 κατάφεραν να φτάσουν στην 11η θέση. Είναι απίθανο και τώρα οι παίκτες του Robert Klaus να μπορέσουν να εκπλήξουν ευχάριστα τους θαυμαστές τους. Το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε με λευκή ισοπαλία εντός έδρας εναντίον της Έρτσγκεμπίργκε Άουε. Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ σκληρά, είχαν ξεκάθαρα περισσότερη κατοχή της μπάλας και χτύπησαν γύρω στα 20 σουτ στο τέρμα του αντιπάλου, αλλά ανάγκασαν τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να κάνει μόνο 3 σέιφ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νυρεμβέργη δεν έχει χάσει μέχρι τώρα από την Πάντερμπορν, έχει μόνο νίκες, 5 στις 5. Στο κύπελλο στην πρώτη αναμέτρηση ωστόσο το 2006 χρειάστηκε παράταση. Μετά ήταν πιο εύκολο, ενώ την περασμένη σεζόν κέρδισαν 3 βαθμούς και στα δύο ματς, σκοράροντας από 2 γκολ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν σκόραραν ούτε έχασαν στον 1ο γύρο. Ναι, ταυτόχρονα έγιναν προσπάθειες για νίκη και μπορεί να υπάρχουν γκολ την Παρασκευή, αλλά καλύτερα να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,727.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *