The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ούνιον Βερολίνου εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Вольфсбург-14.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Στάδιο Άλτε Φερστεράι

Το Σάββατο παραμένει πάντα η κύρια ημέρα της εβδομάδας όταν διεξάγονται αγώνες εντός της Bundesliga. Η κύρια αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, όπου η τοπική Ούνιον Βερολίνου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν αντίσταση στην πολυετή πρωταθλήτρια; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσιεύει αναλυτική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ούνιον Βερολίνου κάθε χρόνο μόνο ανεβάζει ρυθμούς

Η «σιδερένια ένωση» μπορεί ακόμα να θεωρηθεί νέο όνομα. Όχι γενικά στο γερμανικό ποδόσφαιρο – την εποχή της ΛΔΓ ήταν ένας δυνατός και επιτυχημένος σύλλογος. Αλλά στην ενωμένη Bundesliga, οι παίκτες του Urs Fischer έκαναν το ντεμπούτο τους μόνο το 2019 χάρη στη νίκη στα play-off με τη Στουτγάρδη. Από τη 2η προσπάθεια, ο πρώην νεοφερμένος πήρε το δικαίωμα να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (αν και ήταν μόνο το Conference League, όπου οι Γερμανοί δεν προσπάθησαν και πολύ), και στο τελευταίο πρωτάθλημα υπήρχε ήδη νέο ρεκόρ, 5η θέση. Φαίνεται ότι στην πρωτεύουσα δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί. Στο νέο πρωτάθλημα κερδήθηκαν 10 βαθμοί από τους 12 δυνατούς – με ισοπαλία χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Μάιντς, σημειώθηκαν νίκες επί Χέρτα, ΡΒ Λειψίας και Σάλκε (6-1 στον τελευταίο γύρο).

Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το «κόμπλεξ της Γλάντμπάχ»

Το «αστέρι του Νότου» και την περσινή σεζόν επέτρεψε αστοχίες με αυτή την Ντόρτμουντ, τι αξίζει το 0-5 στο Κύπελλο Γερμανίας! Και τώρα, ακόμη και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Julian Nagelsmann δεν έχει βρει νικητήρια συνταγή, εξάλλου, οι παίκτες του στο Μόναχο απέφυγαν την ήττα μόνο λόγω του γκολ του Sane στο 83ο λεπτό. Ωστόσο, μοιάζει με εξαίρεση, γενικά, η τρέχουσα κλήρωση έφερε νίκες στην ομάδα, και μεγάλες κιόλας. Και αυτό δεν εμπόδισε ούτε την απόφαση να αποδεσμευτεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Σάντιο Μανέ, επιθετικός εντελώς διαφορετικού στυλ (και υφής), που ήρθε να αντικαταστήσει τον Πολωνό, άρχισε να σκοράρει από το ντεμπούτο του στο Σούπερ Καπ. Εκεί κατέφεραν να νικήσουν τη ΡΜ Λειψίας στο θεαματικό στυλ με σκορ 5-3. Περαιτέρω, στη Bundesliga, υπήρξαν ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα: 6-1 με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, 2-0 με τη Βόλφσμπουργκ, 7-0 με τη Μπόχουμ.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, η Ούνιον Βερολίνου δεν μπορεί να κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, στην πρόπερσι κλήρωση και οι δύο συναντήσεις έφεραν ισοπαλίες. Αλλά και πριν από αυτό, τη σεζόν 2021/2022, η πρωταθλήτρια μόνο κέρδιζε.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα επιτρέψει δεύτερη συνεχόμενη αστοχία, ειδικά στο παιχνίδι με γείτονα στο βαθμολογικό πίνακα. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι η πρωταθλήτρια θα κερδίσει στο 1ο ημίχρονο και τον αγώνα συνολικά (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *