The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουτρέχτη εναντίον Ζενίτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Utrecht(Ned)-Zenit(Rus)-16.08

Προκριματικά του Europa League

Stadion Galgenwaard“, Ουτρέχτη

Ημερομηνία αγώνα: 16/08/2017 07:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Η Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης σε μια καλή διάθεση πηγαίνει επίσκεψη στην ολλανδική ομάδα Ουτρέχτη στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού αγώνα του γύρου των play-off του Europa League. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της ομάδας της Ρωσίας, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενδεκάδα από την Αγία Πετρούπολη δεν είναι τόσο ισχυρή εκτός έδρας όσο εντός, οπότε να στοιχηματίσετε στην εκτός έδρας Ζενίτ, ειδικά με όχι τον πιο αδύναμο αντίπαλο, είναι αρκετά επικίνδυνο.

Καλή αρχή

Η Ουτρέχτη επίσης βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, που επιβεβαιώνεται από τη συντριπτική νίκη επί της ADO Den Haag στον πρώτο γύρο Eredivisie με σκορ 3:0. Μετά από τόσο ισχυρό ξεκίνημα η Ουτρέχτη μαζί με την Φίτεσε, PSV και Zwolle ηγείται του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Ολλανδίας στο ποδόσφαιρο. Στο εγχώριο πρωτάθλημα η Ουτρέχτη δεν έχει παίξει ακόμα εντός έδρας αυτή τη σεζόν.

Και πάλι μέσα από το χάντικαπ -3.5

Η Ζενίτ και πάλι στο πρωτάθλημα της Ρωσίας στο γήπεδο «Krestovsky» νίκησε τον πολύ δυνατό αντίπαλο, αυτή τη φορά την Αχμάτ Γκρόζν. Αν η Σπαρτάκ νικήθηκε 5:1, οι Καυκάσιοι έχασαν από την Πετρούπολη 0:4. Στην κατάταξη της Premier League Ρωσίας η Ζενίτ βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 16 βαθμοί και τρεις βαθμοί χάντικαπ από το πλησιέστερο διώκτη, Λοκομοτίφ και Ροστόφ.

Πρόβλεψη

Η Ζενίτ παίζει καλά όσο εντός έδρας, τόσο και εκτός, αλλά εκτός έδρας η ομάδα του Mancini δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Η Ουτρέχτη, με τη σειρά της, γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες των παικτών από την Πετρούπολη, γι’ αυτό θα παίζει προσεκτικά, κάτι που θα επηρεάσει σίγουρα την έκβαση της επικείμενης συνάντησης. Τα πρώτα παιχνίδια των ευρωπαϊκών κυπέλλων μεταξύ ισχυρών ομάδων φέρνουν συχνά αποτελέσματα του «πάτους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *