The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Χιλή: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Уругвай-Чили-09.10b

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 1:45 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων – 1η ημέρα αγωνιστικής από 18

Ουρουγουάη. Μοντεβιδέο. Γήπεδο Centenerio

Στον πρώτο γύρο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα συναντηθούν εθνικές Ουρουγουάης και Χιλής.

Ουρουγουάη

Σε ηπειρωτικό επίπεδο η Ουρουγουάη δεν έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία εδώ και πολύ καιρό. Αλλά στα τρία προηγούμενα Παγκόσμια πρωταθλήματα η Celesao έβγαινε πάντοτε στα πλέι οφ, κάτι που δείχνει το υψηλό τους επίπεδο. Το φθινόπωρο του 2019 έπαιξαν με διαφορετική επιτυχία εναντίον της Αργεντινής (2:2), της Ουγγαρίας (2:1), του Περού (1:1, 1:0) και των ΗΠΑ (1:1).

Χιλή

Οι δύο θρίαμβοι στο Copa America το 2014 και το 2015 είναι το αποκορύφωμα της σύγχρονης ιστορίας της εθνικής ομάδας της Χιλής, η οποία επιστρέφει σταδιακά σε ρόλους υποστήριξης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στους τελευταίους αγώνες τους οι «κόκκινες πιπεριές» νίκησαν την Γουινέα 3:2, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Κολομβία και 0:0 με την Αργεντινή, και επίσης ηττήθηκαν από την Ονδούρα (1:2) και την Αργεντινή (1:2)

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης φαίνεται πολύ πιο σοβαρή, τόσο στα ονόματα όσο και στο επιδεικνυόμενο παιχνίδι. Επιπλέον, νικάει τακτικά τους Χιλιανούς εντός έδρας. Είναι απίθανο αυτή η τάση να σπάσει εδώ και τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ουρουγουάης με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *