The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Ισημερινός: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-Uruguay-Ecuador-17.06

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από 3

Στάδιο Μινεϊράο

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, 01:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Δευτέρας 17 Ιουνίου, ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Αμερικής 2019 για τις εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης και του Εκουαδόρ θα πραγματοποιηθεί στη βραζιλιάνικη πόλη Belo Horizonte. Αυτές είναι εξαιρετικές ομάδες και η συνάντηση μεταξύ τους πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ουρουγουάη εναντίον Ισημερινός.

Το 2019 μόνο νίκες

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης φαίνεται απλά καταπληκτική, διότι το 2019 αυτή η ομάδα δεν έχει κάνει κανένα λάθος. Βεβαίως, οι Charrua έπαιξαν μόνο 3 αγώνες, αλλά τους κέρδισε με σύνολο 10:0. Και σε όλους τους αγώνες τα; γκολ μοιράζονταν ίσια – 0:3 με το Ουζμπεκιστάν, 0:4 με την Ταϊλάνδη και 3:0 με τον Παναμά. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη και το φθινόπωρο οι παίκτες του Oscar Tabares έδειξαν εξαιρετικό παιχνίδι στην άμυνα, αν και έχασαν από τη Βραζιλία και τη Γαλλία (από 0:1 στο κάθε αγώνα). Τώρα οι Ουρουγουανοί είναι εξαιρετικοί σε όλες τις γραμμές…

Αήττητο παιχνίδι χωρίς επίθεση

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα του Ισημερινού απέτυχε στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και ως εκ τούτου δεν συμμετείχε στο Μουντιάλ. Ακόμα και μετά από το τουρνουά οι «τρίχρωμοι» δεν τα πήγαν καλά, αφού κέρδισαν μόλις 2 φορές στους τελευταίους 8 αγώνες. Εάν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα του 2019, εδώ η ενδεκάδα του Hernano Gomez δεν κέρδισε ποτέ για 4 συναντήσεις, σημειώνοντας 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Λίγο πριν το τουρνουά οι Ισημερινοί έπαιξαν ισοπαλία με τη Βενεζουέλα (1:1) και έχασαν με το Μεξικό (3:2).

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα του Ισημερινού αυτή τη στιγμή και στο σύνολο ξεπερνά τους αντιπάλους της. Επιπλέον, οι Ουρουγουάοι είναι εξαιρετικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ οι Ισημερινοί αποτυγχάνουν συνεχώς στην άμυνα. Έτσι από αυτή τη συνάντηση θα πρέπει να περιμένουμε πίεση από τους γηπεδούχους, και είναι καλύτερα να ποντάρετε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ουρουγουάης με απόδοση 1,84.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *