The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουντινέζε εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Удинезе-Ювентус-22.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο του Φρίουλι

Ένα από τα κυριότερα σημεία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την περασμένη σεζόν ήταν η απώλεια του Scudetto από τη Γιουβέντους. Στο Τορίνο, φυσικά, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν το status quo και θα προσπαθήσουν από την αρχή να δείξουν στη Serie A ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός 1. Το πρώτο τεστ θα είναι το ταξίδι στην Ουντινέζε. Πώς θα τελειώσει ο αγώνας στο Στάδιο του Φρίουλι;

Θα είναι δύσκολο για την Ουντινέζε να διατηρήσει τη θέση ακόμη και σε σύγκριση με την τελευταία σεζόν

Οι «Ζέβρες» όχι πολύ καιρό πριν, υπό τον Ντι Νατάλ, έπαιζαν στο Champions League. Αλλά ο θρυλικός επιθετικός τις παράτησε, οι προπονητές άλλαξαν και τώρα η ομάδα, κατά κανόνα, αγωνίζεται για την επιβίωση. Και το γεγονός ότι η ομάδα ήταν επιτυχημένη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον σημερινό τεχνικό, Luca Gotti, ο οποίος έχει αφήσει δύο φορές την ομάδα στη Serie A και την περασμένη άνοιξη την ανέβασε ακόμη και σε μια σχετικά υψηλή 14η θέση. Αλλά τότε ήταν στη σύνθεσή της ο Ντε Παούλ (σημείωσε 9 γκολ και 9 ασίστ στο τελευταίο πρωτάθλημα), αλλά τώρα ο Ροντρίγκο βρίσκεται στην Ατλέτικο, η οποία δεν μετάνιωσε που έδωσε 35 εκατομμύρια για τον Αργεντινό. Άλλα 20 έβγαλαν από τον τερματοφύλακα, Musso, ο οποίος πήγε στην Αταλάντα. Πόσο θα αντικατασταθούν από νεοφερμένους, τον Silvestri (ή τον Padelli) σε καρέ και τον Samarjic ως πλέι μέικερ;

Η Γιουβέντους ξεκινά μια πολύ σημαντική σεζόν

Η «Γηραιά Κυρία» αποχαιρέτησε τον Allegri με την ελπίδα να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο, έφτασε δύο φορές στον τελικό του Champions League, αλλά ποτέ δεν έφερε το τρόπαιο στο Τορίνο, το οποίο έχει γίνει ήδη έμμονη ιδέα. Όλα πήγαν διαφορετικά: και ο Σαρί, και ιδικά ο Pirlo έδειξαν μόνο χαμηλότερο επίπεδο και λιγότερο ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Ως αποτέλεσμα, ο «Max» επέστρεψε για να αγωνιστεί ξανά για το χαμένο «Scudetto»… Αλλά κι ο Ρονάλντο δεν έφυγε πουθενά, αν και ο προπονητής, δήθεν, πριν από την απόλυση του το 2019, συνέστησε έντονα να απαλλαγούν από τον Κριστιάνο. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν ελάχιστες αλλαγές: αγόρασαν τον McKeney, αποχαιρέτησαν τον Buffon και τον Demiral και έστειλαν για άλλη μια φορά τον Piatsu στο σπίτι. Πιθανόν θα υπάρξουν μεταγραφές εντός της προθεσμίας, ειδικά η επιστροφή του Πιάνιτς, ή ακόμη και η αγορά του Χβίτσι από τη Ρούμπιν, αναμένεται. Αλλά την Κυριακή, ο Αλέγκρι θα κάνει το «δεύτερο ντεμπούτο» του με αυτό το σύνολο παικτών.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γιουβέντους έχει κερδίσει 8 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις. Μόνο το περασμένο καλοκαίρι, όταν η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε ένα άλλο «σκουντέτο», άφησε την Ουντινέζε να επικρατήσει.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι απλά υποχρεωμένη να περάσει ολόκληρη τη σεζόν χωρίς λάθη, με το μέγιστο κίνητρο. Και να ξεκινήσει αμέσως με σίγουρες νίκες. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στο στοίχημα στη νίκη των φιλοξενουμένων με χάντικαπ -1 (απόδοση – 1.909).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *