The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουνιόν Βερολίνου εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

УнионБерлин-БоруссияД-18.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Άλτε Φερστεράι

Ο 13ος  γύρος της Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσει την Παρασκευή, με τη μονομαχία Ουνιόν Βερολίνου εναντίον Ντόρτμουντ. Αποκλειστική πρόβλεψη για αυτήν τη μάχη ετοιμάστηκε από τους συντάκτες του πόρου μας.

Οι Βερολινέζοι υπερβαίνουν πάσαν προσδοκίαν

Μετά από 12 γύρους η Ουνιόν Βερολίνου βρίσκεται στην έκτη θέση, κάτι που είναι πολύ καλό για έναν σύλλογο που θέλει απλώς να κρατηθεί στη θέση του στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Τώρα η ομάδα της πρωτεύουσας δεν περνά την καλύτερη περίοδο, καθώς δεν μπορεί να κερδίσει σε τέσσερις αγώνες στη σειρά. Κατά κάποιο τρόπο ο σύλλογος έχασε τη νίκη στον τελευταίο γύρο, όταν είχε προβάδισμα 2:0 με τη Στουτγκάρδη, αλλά κατάφερε να χάσει δύο φορές στα τελευταία πέντε λεπτά του κανονικού χρόνου, έκβαση του αγώνα 2:2. Το θέμα της διατήρησης θέσης σίγουρα δεν πρέπει να ανησυχεί τους Βερολινέζους αυτή τη σεζόν. Οκτώ παίκτες ταυτόχρονα μπορούν να χάσουν τον επερχόμενο αγώνα.

Οι «σφίγγες» φαίνονται βαριές

Η Ντόρτμουντ παίζει πολύ βαριά τον τελευταίο καιρό, η ευκολία στο παιχνίδι έχει εξαφανιστεί, η εφαρμογή υποφέρει. Μέχρι τον τελευταίο γύρο, όπου οι «σφίγγες» με δυσκολία νίκησαν την Βέρντερ Βρέμης 2:1, η ομάδα είχε σερί τριών αγώνων χωρίς νίκες. Οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ είναι τέταρτες στο πρωτάθλημα, 5 βαθμούς πίσω από τις τρεις πρώτες. Δεν υπάρχουν ακόμη προβλήματα στο Champions League, η Ντόρτμουντ θα παίξει στους 16 εναντίον της Σεβίλλης. Πέντε παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών, ο Τοργκάν Αζάρ και ο Έρλινγκ Χόλαντ δεν μπορούν να παίξουν ακόμη.

Προσωπικές συναντήσεις

Το στάτους του ντεμπιτάντ δεν εμπόδισε τους Βερολινέζους να νικήσουν τους «σφίγγες» εντός έδρας με σκορ 3:1 την περασμένη σεζόν. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να κερδίσει πειστική εκδίκηση στην έδρας της 5:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων συνεχίζουν να βάζουν την Ντόρτμουντ φαβορί σε τέτοιους αγώνες, αν και είναι σαφές ότι οι «σφίγγες» δεν είναι σε άριστη κατάσταση. Ναι, και οι Βερολινέζοι έχουν να κερδίσουν για πολύ καιρό, αλλά γενικά τα πάνε καλά. Ας δώσουμε προσοχή στην αποτελεσματικότητα των ομάδων, και οι δύο τους σκοράρουν τακτικά. Η Ονουνιόν Βερολίνου ακόμα δεν έφυγε ποτέ από το γήπεδο χωρίς γκολ στην Μπουντεσλίγκα, ενώ οι «σφίγγες» μόνο μία φορά. Πιστεύουμε ότι το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται αρκετά ασφαλές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *