The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουνιόν Βερολίνου εναντίον Μπράγκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Унион Берлин

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – Αγωνιστική 5/6

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Άλτε Φερστεράι

Στις 27 Οκτωβρίου οι Ουνιόν Βερολίνου και Μπράγκα θα πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους στη φάση των ομίλων του Europa League, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.

Είναι δύσκολο για τους Βερολινέζους να παίζουν σε τρία μέτωπα

Η Ουνιόν Βερολίνου αισθάνεται στο πετσί της αυτή τη σεζόν πώς είναι να έχεις ένα σφιχτό πρόγραμμα για τους κορυφαίους συλλόγους. Η ομάδα ηγείται της Bundesliga, αλλά βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μπροστά από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες της πρωτεύουσας έχασαν εκτός έδρας από την αουτσάιντερ Μπόχουμ – 1:2, κάτι που επέτρεψε στους διώκτες να πλησιάσουν. Στο Europa League ο σύλλογος είναι τρίτος, ξεκίνησε με δύο ήττες με σκορ 0:1 και στη συνέχεια κέρδισε δύο φορές με το ίδιο σκορ. Η διαφορά από τη δεύτερη γραμμή, την οποία καταλαμβάνει ο επερχόμενος αντίπαλος, είναι μόνο ένας βαθμός. Οι Βερολινέζοι έχουν μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Η Μπράγκα είναι ένας έμπειρος μαχητής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου

Οι «κανονιέρηδες» δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς παίζουν τακτικά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος είναι δεύτερος στον όμιλό του, τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Το κύριο καθήκον της Μπράγκα είναι να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση της, επομένως είναι σημαντικό να μην χάσει στην επερχόμενη μάχη. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η ομάδα είναι τρίτη, πίσω από τη δεύτερη Πόρτο μόνο σε επιπλέον δείκτες. Η Μπράγκα νίκησε την Εστορίλ στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας – 2:0. Ένας παίκτης θα χάσει την ερχομένη συνάντηση λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο αγώνα έγινε ισόπαλο παιχνίδι, αλλά η Μπράγκα ήταν τυχερή που κατάφερε να υλοποιήσει την ευκαιρία της, στο 77ο λεπτό ο Βιτίνια σημείωσε το μοναδικό γκολ – 1:0.

Πρόβλεψη

Θα είναι ουσιαστικά μια μάχη για τη δεύτερη θέση στον όμιλο, οπότε θα πρέπει να περιμένετε έναν σκληρό αγώνα. Οι Βερολινέζοι θεωρούνται τα φαβορί της συνάντησης, ωστόσο η Μπράγκα έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι οι αντίπαλοι θα επιδείξουν θεαματικό ποδόσφαιρο, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι πρώτο. Συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: under 2.5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *