The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουλσάν Hyundai εναντίον Γκάνγκγουον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ульсан-Канвон-05.07

Πρωτάθλημα Νότιας Κορέας

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, 1:30 μ.μ.

Munsu Football Stadium

Στον εικοστό γύρο της κορεατικής ελίτ κατηγορίας ποδοσφαίρου, η κορυφαία Ουλσάν θα δοκιμάσει τη δύναμη της Γκάνγκγουον.

Ουλσάν Hyundai

Η Ουλσάν πέτυχε 40 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 28:16 και ξέφυγε από τον πλησιέστερο διώκτη με λίγο πολύ άνετους πέντε βαθμούς. Ωστόσο, το τελευταίο τμήμα της σεζόν οι «τίγρεις» δεν έπαιζαν με τον καλύτερο τρόπο. Κέρδισαν τη Σουβόν με 2:1 και τη Σεούλ με 2:1, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τη Σεονγκναμ, ενώ έχασαν 1:3 από την Τζεονμπούκ Μότορς και 0:2 από την Ποχάνγκ Στίλερς.

Γκάνγκγουον

Οι αποδόσεις της Γκάνγκγουον δεν είναι τόσο εντυπωσιακές: δέκατη θέση, 21 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 22:28. Η ομάδα βελτίωσε κιόλας τη θέση της στη βαθμολογία με δύο νίκες επί της Τζετζού Γιουνάιτεντ (4:2) και της Σέονγκναμ (2:0), πριν από τις οποία υπήρξαν ανέκφραστα παιχνίδια με Σουβόν Μπλούινγκς (1:1), Ποχάνγκ Στίλερς (1:3). ) και Ίντσεον Γιουνάιτεντ (1:4).

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια, η Ουλσάν κυριαρχεί σημαντικά επί της Γκάνγκγουον, με ελάχιστες ισοπαλίες στις τελευταίες δέκα συναντήσεις της. Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά το φαβορί θα αποδείξει την ανωτερότητά του στην κατηγορία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ουλσάν Hyundai με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *